Bu bir şükür çalışmasıdır, bu güzel Cuma gününde kalbiniz sevgi dolsun, bol bol dağıtın ve size de bol bol geri dönsün, gününüz istediğiniz gibi aksın dileklerimle yazıma başlamak istiyorum.

Bugün çok önem verdiğimiz ve aklımıza geldiği her zaman yapmamız hayatımızın akışı için çok önemli olduğunu bildiğimiz bir şükür ve minnettarlık çalışması yapalım ister misiniz?
Ben, başlayan gün için, iki gözümüzü açtığınız, gördüğünüz, işittiğiniz, yürüdüğünüz ve konuştuğunuz için teşekkür ederim, mükemmel sağlığız için teşekkür ederim. Gözlerimden akan yaş, aldığım her nefes ve vücudumda dolaşan kan için minnettarım. Soframda eksik olmayan yemeklere, yatağıma, örtüme, battaniyeme, güneşli günüme (ya da yağmurlu ) şükrediyorum, evime ve içindeki her şeye şükrediyorum, Ailemin hayatı için minnettarım, saçlarım için minnettarım Arabam (sahip olduğum durum her neyse ) veya beni işime götüren ulaşım için minnettarım, işim için minnettarım (müsait olsanız bile) iş piyasası, minnettarım). Çalışma arkadaşlarıma, şefime ve her zaman keyifli çalışma ortamına teşekkür ederim. Sahip olduğum her şey için minnettarım, bu atalarımdan gelen ve manevi düzlemde yaşadığım tüm taahhütler için minnettarım, doğru olduğunu bildiğim ailem için minnettarım. Aileme, her şey için minnettarım, geçmişim, şimdi ve geleceğim için teşekkür ederim, her zorluk için teşekkür ederim, hepsinden sorumluyum ve her biri bana bir şeyler öğrenmemden, öğretmesinden sorumluyum ve her şeyi kabul ediyorum. Sadece kendime olan anlayışımı yükseltmek istiyorum, sadece kendimi kendi seçimlerimin merkezine koyabilmemi istiyorum, acaba evrenin benim için planların neler? Benim için hayalleri neler? Her gerçekleşen gün şükürler olsun ve her zaman şu soruyu soruyorum.
Bundan iyisi acaba daha nasıl güzel olur.
Sağlığınız, yolunuz, şansınız, bahtınız her şey tam da istediğiniz gibi olsun, hayatınız aksın.
Kendinize ve etrafınıza sevgiyle ve aşkla bakın.
Selam ve sevgilerimle
SİZİ SEVİYORUM, SİZİ SEVİYORUM, SİZİ SEVİYORUM.