Beğenilmek istemen gayet normal.

Hepimizin sevgiye, desteğe ve onaylanmaya ihtiyacı var. Biri size iltifat ettiğinde, işinize hayran kaldığında, gönderilerinizi beğendiğinde veya sizi sevdiğini söylediğinde çok iyi hissettiriyor. Bu hepimize çok iyi geliyor.
Doğrulama iyi hissettirir çünkü görüldüğünü ve takdir edildiğini hissettirir.
Kendinizi nasıl doğrulayacağınızı da öğrendiğinizden emin olun… Bunu öğrenmemiz gerekiyor çünkü ailenize, patronunuza, anne babanıza, arkadaşlarınıza veya sevgilinize kendinizi değerli veya sevimli hissettireceğine güvendiğinizde, asla kendi değerinizi veya kendinizi kontrol edemeyeceksiniz. Sevildiğini hissetmek ne kadar güzel bir duygu.
 Kendinizi değerli ve sevilen hissettirmeyi öğrenmelisiniz aksi takdirde onu her zaman başkalarından ararsınız.
Nasıl yapacağız bunu diye sorduğunuzu duyar gibiyim.
Aslında bu öyle çok da zor bir şey değil;
Bunu yapmanın en kolay yolu, her sabah banyo aynasında. Nefes alıyorsanız kendinize beşlik çakın.
Bugün biraz daha iyisini yapmaya çalışıyorsanız kendinize beşlik çakın. Yataktan kalktıysan kendin çak bir beşlik.
Çocukları kapıdan çıkardıysanız veya köpeğinizle yürüdüyseniz  beşlik çakın. Birkaç e-posta gönderdiyseniz, yapılacaklar listenizin yarısını tamamladıysanız veya harika bir akşam yemeği pişirmeyi başardıysanız  bunun için kendinize bir beşlik çakın. Başkalarının ne düşündüğüne veya ne söylediğine çok odaklandığınız için herhangi bir günde gerçekte ne kadar yaptığınız hakkında hiçbir fikriniz yok.
İçinizdeki gücü geri getirme zamanı gelmedi mi daha?
Gelin içimizdeki gücü geri getirelim ne dersiniz?
İçimizdeki gücü geri gelsin, artık yeter.
Bakın şimdi şu içimizde olan ve çoğunlukla bunu es geçtiğimiz düğmeyi önce fark edelim, sonra Düğmeyi çevirelim ve ışığı kendi içinizde açalım. Her gün uyanınca ve banyo aynasında bize bakan insana bakalım o banyo aynasındaki insanın daha nazik ve daha destekleyici olmanıza ihtiyacı  var. Elinizi kaldırın ve onaylayın çünkü buradaysanız ve nefes alıyorsanız, çak bir beşliği hak ediyorsunuz.
Bu güzel salı gününde değerli dostlarım her şeyin istediğiniz gibi olması dileklerimi sunuyorum.
Kendinize ve etrafınıza sevgiyle, aşkla bakın ..
Selam ve sevgilerimle.
Sizi seviyorum, sizi seviyorum, sizi seviyorum.