Güzel bir pazar günü dileklerimle bugün biraz kendimize dalalım mı ne dersiniz?

Güzel bir pazar günü dileklerimle bugün biraz kendimize dalalım mı ne dersiniz?
Hem de balıklama olsun, .oksijen tüpüne falan da gerek yok bu arada. Boğulma riski falan yok, aksine kendimize daldığımızda tıkanıklıklarımızı açma olasılığı bile olabilir
Nasıl ya, ne diyorsunuz siz dediğinizi duyar gibiyim.
Ama başkasına odaklanmaktan kendimizi unutmuş olma olasılığımız bile olabilir,  nereden mi biliyorum kendimden tabii, eskidendi o tabii.
Şimdi odağımızı kendimizde olması gerektiğinin ne kadar önemli olduğunu biliyoruz.
Şimdi kendimize dalmanın önemini konuşalım mı?
Gelin beraber inceleyelim. Zaman zaman canımızın sıkıldığı, içinden çıkamadığımız belki kriz zamanı diye nitelendirebileceğimiz zamanlarımız olabilir, hepimizde hem de.
Kriz zamanı, hayatın sizi kendi içine daldırdığı kutsal bir andır. İşte o zaman sizi yüzeysellikten çıkarıp derinlere çağırır. Bir kriz her zaman mistik ve kendimizi çözmek bir fırsattır. Çünkü bu, değerleri gözden geçirmeniz, yaralarınızı tanımlamanız ve kendi şifanızı aramanız gereken an. Buna Krizler denir, sizi görevinize çağıran sesler. Size kim olduğunuzu hatırlatmak ve yürüyüşünüzün ruhunuzun amaçlarına uygun olup olmadığını analiz etmek için ortaya çıkarlar. Bunlar Değerlerinizi, tutumlarınızı ve etrafınızdaki her şeyi sorgulamanızı sağlamak için geliyor. Her kriz sizden hayatınıza yeni bir anlam vermenizi ister. O sadece sallanıyormuş gibi görünmüyor, yaşamı evrimi için artık gerekli olmayan her şeyden temizliyor gibi görünüyor. O, kendi iç metamorfozunu ( başkalaşmak )sağlayan kozadır. Hiçbir kriz zarar vermek için gelmez, her kriz uyanmak için gelir. Uyandırmak için gelir.
Ruhun anlamsız şeyler yapmaktan, bir şey katmayan insanlarla olmaktan, sebepsiz yaşamaktan yorulduğu zamandır. Maddilikle uyuşmuş, bilinçsizce yürümeye devam etmek isteyebiliriz. Ama bir gün kriz gelecek ve bizi uyandıracak. Ve bir krizden kendini dönüştürmeden, ışığını biraz daha parlatmadan çıkan yoktur. Seni daha derine götürürler ve daha güçlü çıkmanı sağlarlar.
Haydi şimdi yaşadığımız soruna bakış açımızı değiştirelim. Artık ondan korkmayalım. Bu yaşadığım her neyse, ne sorunum varsa ya da hangi hastalığın varsa. Sizin kendinize dalma zamanınız gelmiştir Bunu onun size haber verdiğini düşünebiliriz Her kriz geldiğinde, daha iyisi için bir dönüşüm süreciyle karşı karşıya olduğunuzu bilelim. Bunu fırsat olarak görelim. Krizimizi de sevelim çünkü size haber verdi, öyle değil mi?
Bu güzel pazar gününde her istediğinizin gerçekleşmesi, sizin herkesin, hepimizin nehirlerimizin akmasını, her anımızın sevgi dolu olmasını diliyorum. Işığınız Parlasın inşallah...
Kendinize Sevgiyle bakın...
Mutlu pazarlar efendim.
Sizi Seviyorum, sizi Seviyorum, sizi seviyorum..