Efendim   gelsin yeni Pazartesi, yeni hafta haydi açalım yeni ve bembeyaz sayfamızı …Bugünkü yazımız motivasyon ağırlıklı olsun ne dersiniz ?

Efendim   gelsin yeni Pazartesi, yeni hafta haydi açalım yeni ve bembeyaz sayfamızı …Bugünkü yazımız motivasyon ağırlıklı olsun ne dersiniz ?
Sizi yukarıya doğru çıkarsın.
Haydi gelin…
“Haftaya bir gülümsemeyle başlayalım parlayabileceğiniz güneş olsun veya olmasın. Kar bekledik gerçi... Çanakkale’ye yağmadı bir türlü ama.
Gücün kendinizi geliştirme arzunuzda yattığını unutmayın, bu güç sizde var .bu yüzden geri dönmeyi düşünmeyin. Aşağıya gitmeye izin yok …
“Yukarıya cesaretlendirin!"
Haydi yukarıya.
 
Sizi hedeflerinizden uzaklaştıran o kötü havayı bir kenara bırakın bu ağır hava sizi aşağı iter hayır buna izin yok.
Biz yeni günlerin getireceği, işleri daha iyi yapmak için yeni olasılıkların geleceği güzel şeylere odaklanalım.
Hayatı olumlu bir tavırla ele alalım ve haftanın başlangıcı için bu güzel ifadeleri kendinize ait yapın, eminiz ki birden fazla kişi sizi motive edecektir.
Güzel olumlu ifadeler güne başlayalım.
Yüzünüzü gülümsetelim, bugün Pazartesi ve kendinizi motive etmemiz gerekiyor. Tembelliği bir kenara bırakıyoruz pijamalarımızı çıkarıp başarılı olmak için dışarı çıkmak için birçok nedenimiz  var.
Haftaya iyi başlayın şu sözleri söyleyelim,  “Yeni bir hafta geldi, pillerimi  şarj etmenin ve ruh halimi iyileştirmenin zamanı geldi. “Yüzünüze bir gülümseme koyun ve kararlılığınız ile dünyayı hareket ettirin.
Yaşasın…
Haftaya mutlu başlangıç!"
Pazartesi geldiğinden beri şikayet etmeyi bırakmak için bunlardan en iyi şekilde yararlanmak istiyorum.
Burada
Pozitif düşünce! “Pazartesi günleri sıkıcı olmak zorunda değil, başlamanıza yardımcı olması için gri olan her şeyi kocaman bir gülümsemeyle değiştirebilirsiniz. Unutmayın değerli dostlar kendi kaderinin yaratıcısı sensin, mutlu olmaya karar verirsen seni hiçbir şey durduramaz. Harika bu o halde
Haftaya iyi başlayın!
Olumlu ifadeler bulun güne başlamak  için; “Haftaya güzel bir başlangıç yapıyorum , keyif alacağımdan hiç  şüphem  yok “. Eminim aklınızda birçok hedef belirlemişsinizdir, bu yüzden çaba ve özveri ile bu hedeflere ulaşacaksınız. Şimdiden İyi hisler!
Pazartesi geldi ve tembel olmaya ya da dönmeye zaman yok. Pek çok yeni deneyimin sizi beklediğini unutmayın, bu yüzden zaman kaybetmeyin ve çalışmak için kendinizi enerjiyle doldurun. Kendinizi Neşelendirmek için bir şeyler arayın sizi aşağıya düşürecek şeyler değil... Bu hafta farklı olacak, eğlenmeye başlamak için güçlü nedeniniz var. En güçlüsü de sizin istekli olmanızdır. İlk gün cesaretiniz kırılmasın çünkü hayat size en büyük mutluluğu vererek sizi şaşırtabilir. Enerjiyle başlayın!”.
Başka bir güne sahip olduğumuz ve başka bir haftaya başladığımız için şanslı olduğumuzu hatırlamalıyız, diğerlerinin sahip olmadığı şans. Bu nedenle haftaya iyi başlamak için çaba gösterin ki kalan günler daha güzel geçsin, umarız bu sözler bu hedefinizde size yardımcı olur.
Yeni haftanız yeni gününüz hayırlı olsun... Sağlığınız, huzurunuz, mutluluğunuz daim olsun …
Kendinize sevgiyle bakın efendim..
Mutlu Pazartesiler…
Selam ve Sevgilerimle...