İçinizde bir şey canınızı acıttığında çareniz nedir? İlişki bittiğinde, rüya bitmediğinde, aldığın haberler hoş gelmediğinde?

İçinizde bir şey canınızı acıttığında çareniz nedir?
İlişki bittiğinde, rüya bitmediğinde, aldığın haberler hoş gelmediğinde?
Düzeltilen konular, sızıntı olan diğerleri.
Yaptıklarınız arasında şunlar olabilir mi? Mesela bir önceki kesin olmadığı için yeni ilişkiler peşinde koşmak; üzüntüyü yutar gibi kontrolsüzce yemek; arka arkaya sigara içmek, mutluluğu kredi kartı ile satın alıyormuş gibi fazla almak vb.
Sizi inandıran yanılsamalardır. Acılar başka şeylerin doldurulabileceği deliklerdir.
Tüm bağımlılıklar gibi bizi iyileştirmeyen dürtüler vardır, alışveriş yapmak, aşırı yemek yemek vb bunlar sadece iyileşme çaresine ihtiyaç duyulacak acıları uyuşturur. Hayal kırıklığı yaşarken üzgün hissetmek doğaldır ve her biri bir deneyim sürecidir. Çıkış yolu Ayrıldıktan sonra kaçmamıza gerek yok ve bu durum için suçluluk duymamak ve kabul etmektir Herkesin bir tempoya, bir molaya veya bir zevke ihtiyacı vardır. Ama Her şeyden önce anlamamız gereken şey çözümün dışarıda değil, içimizde olduğudur Durumu net bir şekilde görüp ve yeni stratejiler aramak için aklımızı lehimize kullandığımızda kendi çaremiz oluruz.
Peki sizin canınız sıkıldığında siz ne yapıyorsunuz?
Alışveriş yapmak yada aşırı yemek yemek gibi sizin de sıkıldığınızda başvurduğunuz adreslerden mi?
Ya da başka adresleriniz mi var?
Tüm acılar  geçer  dostlar ,sakın unutmayın ,yolda sakın kaybolmayın . Kendinizle olmaya zaman ayırın, kendinizle barışın, yaralarınızı iyileştirin, kırıklıklarınızı yeniden tanımlayın, yeni hayaller kurun, kendinize daha çok inanın ve devam etmek için kendinin tozunu toprağını  dökün ,silkelenin  çünkü senin ilacın sende..!!!
Sorularınız varsa her zaman sorabilirsiniz.
Kendinize iyi bakın.
Sevin kendinizi sevgiye çok ihtiyacınız var bunu biliyorum.
Selam ve Sevgilerimle.