.



Bir süre önce İstanbul’dan başlattığı üyelik kampanyası çerçevesinde, üye sayısını hızla artıran İYİ Parti, rozet takma törenleriyle, sahada daha güçlü olduğunu göstermeye devam ediyor. Vatandaşın içinde oldukları için zaten, memleket sorunları meclise en fazla taşıyan parti durumunda zaten. 43 cengâver, korkusuz Milletvekili, iktidarın yanlış uygulamalarını gözüne sokarken, çözüm önerileri sunmak suretiyle de iktidara hazır olduğunu gösteriyor.
Geçtiğimiz cumartesi günü Eceabat Belediyesi Sosyal Tesislerinde, Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın ve Milletvekillerinin katılımıyla organize edilen rozet takma töreni tam bir şölen havasında gerçekleşti.
İYİ Parti İl ve İlçe Başkanlıklarının, yönetim kurullarının ve yüzlerce yeni üyenin katılımıyla gerçekleşen törende güzel demeçler de vardı. İl Başkanı Selahattin Yıldızlar, kampanya ile üye sayılarının % 20 oranında arttırdıklarını dile getirirken, üyelerin morallerini bir kat daha arttırdı. Genel Başkan Meral Akşener’in ‘Medeniyet yolunun taşlarını ancak cesurlar döşer’ özdeyişini hatırlatarak, korkmadan yılmadan iktidara yürüdüklerini ifade etti.
Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, siyasette oldukça güçlü edinimleri ve tecrübesiyle, Türkiye’de siyasetin yönünü nasıl çevirdiklerini anlattı.
Defalarca yapılan genel ve yerel seçimlerde, klasik olmuş tabloyu Genel Başkan Meral Akşener’in liderliğinde nasıl bozduklarını, iktidar ve destekçisine şahsi beka sorunu yaşattıklarını, bunun için geceli gündüzlü çalıştıklarını detaylarıyla izah etti.
Koray Aydın, 25 Ekim’de kuruluşunu tamamlayan İYİ Partinin, 1 Nisan 2018’de on binlerce İYİ Partiye gönül vermiş, umudunu bağlamış üyelerle gerçekleştirdikleri olağanüstü kongrenin, iktidar sahiplerinin uykularını kaçırdığını, İYİ Partiyi seçime sokmamak için her türlü hileye başvurduklarını ve son çare olarak baskın seçime gittiklerini ifade etti. Aydın’ın henüz yeni kurulmuş bir partinin, daha kimse kimseyi tanımıyorken yapılan bir seçimde 43 milletvekili çıkarması ve 5 milyon oy almasının dünyada emsali olmadığını anlatması manidardı.  
Sıklıkla alkışlarla kesilen konuşmasında, Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, iktidar sahiplerinin lüks ve şatafat içerisinde yaşadıklarını, sarayın masraflarının dudak uçuklattığını, dünyada benzeri olmayan bir israf içinde olduklarını, oysa gençlerin üçte birinin işsiz olduğunu, ekonominin çöktüğünü belirtti.
TON TV’de canlı yayına katılmak suretiyle de, iktidarın bütün yanlışlarını anlatan Koray Aydın, İYİ Partinin iktidarın en güçlü adayı olduğunu, bunun için herkese dokunacaklarını anlattı.
Rozet takma töreni mükemmel bir organizasyondu. Eceabat Belediye Başkanı Saim Zileli, Sevgili eşi Nazan Zileli, Eceabat İlçe Başkanı Cengiz Aylıkçı çok güzel ev sahipliği yaptılar. İl Başkanlığı, özellikle Rıdvan ve İrfan Uz, törenin hatasız gerçekleşmesi için aşırı gayret gösterdiler.
İYİ’ler çoğalıyor ve daha da çoğalacak. İnsanları işiyle aşıyla tehdit eden, korku imparatorluğu kuran sistemin tasfiyesi yakın görünüyor. Küçük bir ilçemizde 500 kişilik salona sığmayan bir tören bunu açık bir şekilde gösteriyor.