Siz hiç dağa tırmandınız mı?  Tırmanmadınız mı? Bilmiyorum …!!!

Sana bir sır vermek istiyorum...

Her gün dağlara tırmanma fırsatımız var.

 

Hangileri olduğunu bilmek ister misin?

 

Yaşamımızın dağları, fethetmek istediklerimize tırmanır, her birimizin en isteyerek, emekle, öncelikli olanlarına ve elbette çokça sevgiyle tırmanırız.

 

Bunları yaşamıyorsak hayattan güzel şeyler bekleyemeyiz. Dağ manzarasının destansı ve yüksek olmasını istiyorsak, destansı seçimler yaparak hayatı destansı hale getirebiliriz.

 

Her birimiz hayatımızdan ve tırmandığımız her dağdan sorumluyuz, her birimiz seçimlerimizden ve tutumlarımızdan sorumluyuz.

 

Küçük dağlara tırmanırsan manzaranın sınırlı olacağını zaten biliyorsundur.

 

Eğer vazgeçersen, büyük hayalinin oradan gerçekleştiğini görmenin nasıl bir his olduğunu asla bilemezsin.

 

Şimdi en yüksek dağın en yüksek zirvesine tırmanırsan, mutlaka gülümseyip gerçek zevk ve başarı duygusunu göğsünde hissedersin.

 

Bir şeylerin değişmesini istiyorsanız, bu değişim içeriden başlamalı, her an ve an tırmanarak yakında zirveye ulaşmalı ve büyük sonucu, büyük rüyayı izlemeli!

 

Yükselmeye başlamak için iyi bir koşul beklemeyin, hayatınızda başarmak istediğiniz şeyler için ideal koşulları yaratan.

Tavır, tutarlılık, kararlılık ve öncelikli olmadan hiçbir şey gelmez, bundan kaçış yoktur.

 

Kimileri teoride her şeyin çok güzel olduğunu ama pratikte farklı olduğunu söyleyecekler. Saygı duyuyorum ama katılmıyorum, çünkü teoriyi lehimize koyarsak, bir dağa tırmanmanın ve tüm ömrünüzü tepeye bakıp: "mümkün değil" demekle değil; "zamanım yok";

"hazır değilim" vs demekle değil, bir dağa tırmanmanın gerçekten nasıl bir şey olduğunu yaşayacaksanız...

 

Hayat ŞiMDi! Güzel ve destansı bir dağın manzarasını hak ediyoruz, hepimiz hayatı yukardan nefes almak ve başarının tadını hissetmek istiyoruz, çoğu vazgeçecek, çoğu sana bunun sadece teori olduğunu söyleyecek, çoğu seni yargılayacak, ama

BİLİYORSUN, tek bir şeye ihtiyacın var: tırmanmaya başla, Bahane yok!

Sevgi ve minnetle

Mutlu pazartesiler ve mutlu bir hafta dileğimle,

Sizi seviyorum ..,

Sizi seviyorum…,

Sizi seviyorum ….,