Efsane bir pazar günü olmasına niyet ederek tüm gönül dostlarımı sevgilerimle selamlıyorum.

Bugün sizlere eterik bağ ya da ruhani bağ adı verilen bağdan bahsetmek istiyorum.
Eterik ya da Ruhani Kordon nedir?
Bizi gezegendeki her şeye bağlayan ruhani kablolar olduğunu biliyor muydunuz?
Bunu özellikle en önemli ilişkilerimizde fark ediyoruz.
Biriyle, özellikle duygusal olarak bağlantı kurduğumuzda, onunla bir enerji kablosu aktive ederiz. Ve ilişki devam ettikçe her etkileşim, düşünce, duygu ve duygu kordonuna eklenir.
.
Bu kablonun enerjiyi paylaşma ve yüksek bir frekans iletme yeteneğine sahip
Ortaklarımızın düşünce ve duygularına neden sıklıkla telepatik olarak hissettiğimizi ve bağlandığımızı açıklayabilecek iletişim.
Kordon sağlıklı olduğunda canlı ve enerjik bir enerji değişimi yaratabilir, ancak kordon sağlıksız olduğunda genellikle kontrollü veya enerjik hissetmemize neden olabilir.
 
Çoğumuz birisiyle bağımızın ne kadar güçlü olduğunu sezgisel olarak bileceğiz, ancak emin değilseniz, iyi bir ölçü, birine karşı ne kadar güçlü veya ne sıklıkla düşündüğünüz veya hissettiğinizdir, özellikle de düşünceler saplantılı, manipülatif veya korkuluysa.
Ruhani kablolarımız Akralarımızdan veya enerji merkezlerimizden üretilmiştir. Bu bağlantılar dengesiz olduğunda, işte o zaman sorunlar meydana gelebilir.
.
Sürekli birçok insanla ve hatta nesneyle kablolar oluşturuyoruz, ancak sağlıksız bir ilişkiye geri çekiliyorsanız veya olumsuz veya bağımlılık yapan kalıpları kırmak istiyorsanız ya da enerjinizi emen biriyle güçlü bir psişik bağlantı hissediyorsanız, bir kordon kesme ritüeli faydalı olabilir.
Özellikle ilişki söz konusu olduğunda, kordonu kesmek, oluşturulan enerjik bağların ayrılmasına yardımcı olabilir ve hayatınızda yeni fırsatlar elde etmek için ilerlemenize yardımcı olabilir.
Tüm gönül dostlarıma mutlu pazarlar ve mutlu hafta sonları diliyorum.
Kendinize ve çevrenize aşk ve sevgiyle bakın
Selam ve Sevgilerimle,
SİZİ SEVİYORUM…
SİZİ SEVİYORUM…
SİZİ SEVİYORUM…