Biga Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu, Vali İlhami Aktaş’ı makamında ziyaret ederek 30 Eylül’de başlayacak Tarım ve Hayvancılık Fuarına davet ettiler.
 
Biga Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, Meclis Başkanı Melih Akyıl, Meclis Başkan Yardımcısı Jale Kırbaş, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Hakan Akın, Yönetim Kurulu Üyeleri Cüneyt Oflaz, Tevfik Başarır ve Biga Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Mustafa Mutlu, Vali İlhami Aktaş’ı makamında ziyaret etti.
 
Vali İlhami Aktaş, Biga Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan ve yönetim kurulu üyeleriyle bir süre görüşerek sohbet etti. Ziyarette, Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan Doğan ve Yönetim Kurulu üyeleri, 30 Eylül-2 Ekim tarihleri arasından gerçekleştirilecek olan Biga Tarım ve Hayvancılık Fuarıyla ilgili Vali İlhami Aktaş’a bilgi vererek, fuara davet ettiler. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali İlhami Aktaş, Biga Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan ve Yönetim Kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.
 
Haber Merkezi