Mucizelerle dolu bir çarşamba gününden tüm gönül dostlarıma sevgilerimle diyorum.

Bu günün enerjisi ve frekansı 9 ‘dur

Bugün ruhsallığımızım ve farkındalığımızın yüksek olduğu bir gündür.

Ayrıca 24 Nisan’ın akrep dolunayı’nda olduğunu biliyoruz

'24 Nisan 2024 te Akrep'te dolunayında bizi neler bekliyor?

 

24 Nisan'da, yerel saatle 01.49’da bir Su elementi işaretindeki dolunay. Bu astrolojik olay, duygusal küre ve bilinçaltının sırlarıyla ilişkili zodyakın bir işareti olan yoğun ve derin bir enerjiyi beraberinde getiriyor.

 

Bu, zodyakın en güçlü ve esrarengiz burçlarından biri olan Akrep'te dolunayın varlığıyla işaretlenmiş bir andır. Plüton tarafından yönetilen Akrep, yaşamın dönüşüm, cinsellik, güç ve finans ile ilgili yönlerini yönetir. Bu etki altında, derin değişim süreçleri tetiklenir ve genellikle bizi gelişmeye teşvik eden zorlu durumlar eşlik eder.

 

Plüton, Güneş ve Ay ile etkileşiminde, önemli dönüşüm süreçlerini gösteren "tau-square" olarak bilinen bir zaman konfigürasyonu oluşturur. Doluna yakın günlerde meydana gelen olaylar, değişmesi gereken enerji durgunluğu alanlarını ortaya koyuyor. Bu kalıpların farkına varmak ve kişisel gelişimimize aktif olarak bağlı kalmak için uygun bir zamandır.

 

Bu günde, geçmişi serbest bırakmak ve artık bize hizmet etmeyen bağları kesmek çok önemlidir. Akrep'teki dolunay, kişiliğimizin en karanlık yönlerini ortaya çıkarır ve neyin arıtılması ve dönüştürülmesi gerektiğini ortaya çıkarır. Bu koşullarla bütünlük ve cesaretle yüzleşenler, yeniden doğuşa ve ruhsal büyümeye giden bir yol bulacaklardır.

 

 Mars, hırsımızı, kararlılığımızı ve rekabetimizi yoğunlaştırıyor. Bu dönemde, bizi kendimizi ve çevremizdeki dünyayı daha iyi anlamaya götüren derin ve acı verici sorunlarla yüzleşmeye zorlanıyoruz. Her kriz, üstesinden gelmek ve büyümek için bir fırsatı temsil eder ve bizi yolculuğumuzun yeni bir aşamasına hazırlar.

 

İnsanlar dolunayı çevreleyen günlerde daha iddialı ve kararlı davranma eğilimindedir. Mars'ın enerjisi kanıtta, bizi arzularımızı şevk ve tutkuyla takip etmeye itiyor. Cesaret ve kararlılıkla ilerlemek için kışkırdığımız bir "ya hep ya hiç" anı.

 

Merkür retrosu zorluklar ve kafa karışıklığı getirebilse de, bize eylemlerimizi ve kararlarımızı gözden geçirme ve yansıtma fırsatı da sunuyor. Bu yoğun kozmik enerji döneminde evrenin bize gönderdiği mesajların farkında ve açık kalması önemlidir.

 

Kısacası, 24 Nisan'da Akrep'teki dolunay güçlü bir dönüşüm ve yenilenme anıdır. Bu dönemin enerjilerini kucaklayarak kendimizi geçmişten kurtarabilir, olasılıklar ve kişisel gelişimle dolu bir geleceğe hazırlayabiliriz.

 

Biz de yoğun enerjilerin bulunduğu 24 Nisan gününü kendimizle ilgili olumlamalar yaparak içsel enerjimizi titreşimimiz ve frekansımızı yükseltebiliriz.

İç huzurum gittiğim her yerde beni takip ediyor.

 

Etrafımdaki iyi ve güzel şeylere odaklanıyorum.

 

Her gün bilinçli olarak huzurlu olmayı seçiyorum.

 

Günümü olumlu geçirmemi sağlayan koşulları kendime çekiyorum.

 

Geçmişten gelen tüm duygusal yükleri serbest bırakıyorum.

Huzuru seçiyorum.

Sevgi ve minnet

Sizi seviyorum..,

Sizi seviyorum…,

Sizi seviyorum….,