Bugünkü köşemde sizlerle Atalardan gelen bağlardan yada namı diğer KARMA ‘dan bahsetmek istiyorum. Faydalı olması ve sizi yükseltmesi dileklerimle…

Son yıllarda çok güncel bir konudur Bu KARMA ..
Sen kimsin? Kimin özelliklerini taşıyorsun?
Gerçekten baban gibi misin yoksa annen mi? Biyolojik ebeveynlerimizden saç rengi veya uzunluğu gibi fiziksel genetik özellikler aldığımız gibi, onların enerjik özelliklerini de miras alırız. Bu genetik inançlar, sözlü titreşimler ve fiziksel olmayan yollarla ebeveynlerimizden ve atalarımızdan öğrendiğimiz şeylerdir. Bu inançlar sadece bu hayatta öğrendiğimiz şeyler değil, genetik ve enerjik olarak özümsediğimiz ve varsaydığımız şeylerdir. Biri size “Büyükanneniz böyle davrandı!” diyebilir. ya da “Büyükbaban da aynı şeyi söylerdi!” İnsan deneyimlerimizde diğer insanların “malzemelerini” aldığımız yerler ve alanlar vardır.
Bilim adamları, anıların bir "epigenetik kalıtım" biçimi olarak RNA'mız (ribonükleik asit) aracılığıyla iletilebileceğini keşfettiler. Bir çalışma sırasında, birkaç fare, güçlü kiraz çiçeği kokusuyla dolu bir odaya konuldu ve ardından elektrik şoku verildi. Çok geçmeden kozaların kokusunu acıyla ilişkilendirdiler. Zamanla onların nesilleri de bu korkuyla dünyaya geldi.
 
Yuvadan ayrıldığımızda bile ailemizin fiziksel, zihinsel ve duygusal programlarını yanımızda taşıyoruz. Anne ya da baba tarafından basılan düğmeler, aşikâr bir döngü haline gelir:  Örneğin İşyerinde kendimizi değerli hissetmiyoruz, ilişkilerde uyumsuzluk yaratıyoruz veya kendi mali durumumuzu idare edemiyoruz. Bu bağları gerçeğin bağları olarak görmenin bir başka yolu da şudur: Rahimde göbek bağı bizi besler, bize hayat verir ve bizi güvende tutar. Bu hayata çıktığımızda ve o kordon fiziksel olarak koptuğunda, farklı türden enerjisel bağlar oluşturmaya başlarız. Bu enerjik bağların bizi beslemesi, bu yeni enerji ekosisteminde yerimizi bilmemize yardımcı olan ve yeni oluşan inanç sistemlerimizi doğrulayan bir akış veya denge yaratarak bizi beslemesi amaçlanıyor.
Bugünkü köşemdeki konu umarım ilginizi çekmiştir “Bağ kesme nasıl olur? “ İle. İlgili olan konuları da başka bir yazımda paylaşmak istiyorum. Umarım faydalı olur.
Mutlu bir Perşembe günü dileklerimle efendim.
Kendinize Ve etrafınıza Sevgi ve Aşkla bakın.
Selam ve Sevgilerimle…
SİZİ SEVİYORUM…
SİZİ SEVİYORUM…
SİZİ SEVİYORUM…