Çarşaf liste ile seçime gidileceğini ifade eden Şube Başkanı Sarıcan, “Kongremiz yarın saat 12.00’da Belediye Çalışanları Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilecek. Yeni seçilecek arkadaşlar ile yeni mücadele alanları açılacak. Çarşaf liste ile seçime gidiyoruz.  Herkes aday olabilir, bu tam bir demokrasi şölenidir” dedi.  Ayrıca kongre boyunca ‘Sendikacılık ne değildir’ temalı seminer de düzenlenecek.
DİSK Emekli Sendikası Çanakkale Şube yarın Belediye Çalışanları Sosyal Tesisleri’nde, saat 12.00 da Olağan GeneL Kurulu’nu gerçekleştirecek.
DİSK Emekli Sendikası Çanakkale Şube Başkanı Hale Sarıcan, “Kongremiz yarın saat 12.00’da Belediye Çalışanları Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilecek. Yeni seçilecek arkadaşlar ile yeni mücadele alanları açılacak.  DİSK Emekli Sen’e bağlı 19 sendika içerisinde 9. sıradayız. Bir şube başkanı ile 6 kişi de yönetim için seçilecek. 7 kişi yedek yönetim için,3 kişi disiplin kurulu 3 kişi de denetleme kurulu için seçilecek. 3 kişi de genel kurul delegesi olarak seçilecek. Çarşaf liste ile seçime gidiyoruz.  Herkes aday olabilir, bu tam bir demokrasi şölenidir. Emeklilerimizin hakları konusunda mücadele etmeye devam edeceğiz. Kongremiz tüm emekçi ve emeklilerimize hayırlı olsun diyoruz.   Gelin kongremizi izleyin diyoruz. Bizim kongremizde sadece seçim olmayacak. Biz bu kongreyi biraz seminer havasında gerçekleşeceğiz. Biz bu seminerde, bu defa hiç konuşulmayanı, sendikacılık ne değildir sorusunu konuşacağız. Bu kongreden çıkan herkes aklında bir cümle ile çıkacak” dedi.
Dilek Akşen