Önceki dönem Biga Belediye Başkanı İsmail Işık’ın gerçekleştirdiği ziyarette İyi Parti Biga İlçe Başkanı Mahmut Aydemir, İyi Partili Biga Belediye Başkan Aday Adaylarından Mustafa Ardıç, Karabiga Belediye Başkan Aday Adayı Sabahaddin Uslu, CHP’li belediye meclis üyeleri Zafer Demirbaş, Erhan Sürer ve partililer hazır bulundu.

Yeni dönemin Belediye Başkan Aday Adayı İsmail Işık toplantıyla ilgili yaptığı açıklamada; “Çok verimli ve keyifli bir toplantı gerçekleştirdik. Hepimizin ortak paydası Biga’mızın mutlu bir geleceğe kavuşması. Bunun birinci adımı da Biga Belediyesi’ni yeniden sosyal demokrat belediyecilikle taçlandırmak” dedi.

“Elimizi taşın altına koyduk”

Işık açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi; “Hep birlikte kazanacağız. Cumhuriyet Halk Parti’mizin bir hizmetkarı olarak bugün yeniden Biga’mız için elimizi taşın altına koyduk. Bigalı hemşerilerimizin teveccühü ile yeniden Biga’mızı o eski mutlu günlerine kavuşturacağız. Önemli olan Biga’da seçimleri kazanmak. Bunu yapmak için de tüm Bigalı hemşerilerimizi dinlemek, istek ve talepleri doğru anlamak ve uygulayabilecek bir vizyona sahip olmak gerekli.”

“Daha iyisini yapabilmek için yola çıkıyoruz”

“Tecrübemizle, Bigalı hemşerilerimize yaptığımız hizmetlerle ortaya koyduğumuz vizyon çevre il ve ilçelere örnek olmuştu. Bu defa daha iyisini yapabilmek için yola çıkıyoruz. Biga Belediyesi’ni iyi tanıyoruz. Belediyeciliği iyi biliyoruz. Kamu kurumunu yönetmek konusunda tecrübeliyiz. Hem belediyeci arkadaşlarımız bizi iyi tanıyor, hem de biz belediyeci arkadaşlarımızı iyi tanıyoruz. Hem Bigalı hemşerilerimiz bizi iyi tanıyor, hem de biz Bigalı hemşerilerimizi iyi tanıyoruz. Ajandamız projelerle ve fikirlerle, uygulanabilir çalışmalarla yüklü. Hiçbir şekilde bahane üretmeden, mevcut şartları iyileştirerek ve az imkanla çok fazla çalışma üreterek Biga’mızı yeniden örnek gösterilen bir ilçe haline getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.”
 


Kaynak: Biganın Sesi