Namık Kemal, Kemalpaşa ve Fevzipaşa Mahallelerinde’ ki delege seçimlerini beyaz liste kazanarak 12 delege’yi hanesine yazdırdı.
MAVİ VE BEYAZ LİSTENİN DELEGE SEÇİMLERİ YARIŞI DEVAM EDİYOR
Cumhuriyet Halk Partisin Çanakkale Merkez ilçe örgütünde Merkeze bağlı köy delegelerinin seçimlerinin ardından merkez mahallelerinde delege seçimleri 19 Temmuzda başladı. Seçimlerde, iki ayrı liste yarışıyor. Birinci liste, eski Milletvekili Muharrem Erkek, 28'inci Dönem Çanakkale Milletvekili İsmet Güneşhan, Serdar Soydan ve Erdal Gezen'in öncülük ettiği "değişim grubu" olarak adlandırılan beyaz liste. Diğer liste ise Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Başkan Yardımcısı Rebiye Ünüvar ve daha önce CHP merkez ilçe başkanlığına adaylığını açıklayan Cevatpaşa Mahallesi Muhtarı Evren Kızoğlu'nun yer aldığı mavi liste.
CEVATPAŞA VE ESENLER MAHALLESİN’DE  BEYAZ LİSTE KAZANMIŞTI
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çanakkale'de merkez ilçe delege seçimleri 12 Temmuz’da başlamıştı. İlk olarak Çanakkale Merkeze bağlı köylerde ve Kepez beldesinde delege tespitleri tamamlandı. 18 Temmuz’da CHP  Merkez İlçe Başkanlığı tarafından belirlenen delege seçimleri takvime göre, Cevatpaşa Mahallesi'nde gerçekleştirilen kongre  Türkan Saylan Belediye Sosyal Tesislerinde yapılmış ve CHP Cevatpaşa Mahallesi üyeleri yeni dönemde görev yapacak olan 47 delegeyi belirlemek için sandık başına gitmiş Cevatpaşa Mahallesi delege seçimlerini değişim gurubunu temsil eden beyaz liste kazanmıştı. Esenler Mahallesinde yapılan delege seçimleri de Esenpark Çay Bahçesi’nde yapılmış oy kullanan 722 delege‘ nin 422’i beyaz listeye oy vererek 58 delegeyi beyaz liste hanesine yazdırmış  oldu
BEYAZ LİSTE ESENLERDE KAZANDI,58 DELEGEYİ HANESİNE YAZDIRDI
CHP Merkez İlçe Delege seçimlerinde Namık Kemal, Kemalpaşa ve Fevzipaşa Mahallesi seçimleri CHP Merkez İlçe binasında yapıldı. Seçimlerde Kemalpaşa mahallesi‘nin 81 üyesi yeni dönemde görev yapacak 5 delegeyi , Fevzipaşa mahallesinde 49 parti üyesi 4 delegeyi ve Namık Kemal Mahallesinde bulunan 35 parti üyesi’ de 3 delegeyi belirlemek için sandık başına gitti. Her üç mahallede’ de seçimleri beyaz liste kazandı. Bu seçim sonuçlarına göre Namık Kemal Mahallesinde yeni dönemde delege olarak Burak Cevikel, Osman Demirtay ve Elif Cil Eryılmaz görev yapacak. Fevzipaşa Mahallesinde Elvan Çekiç, Metin Doğan, Onur Şenay ve Günaydın Tokgöz yeni dönemde delege olarak görev yapacak. Kemalpaşa mahallesinde ise Sümeyye Akar, Seher Gülden Akın, Kadir Dural, Mithat Tanyel ve Yurtsev Yarıcı yeni dönemde delege olarak görev yapacaklar.
BUGÜN BARBAROS DELEGE SEÇİMLERİ YAPILACAK
Delege seçimleri takvimine göre bugün Merkez ilçe delege seçilerinin son mahallesi olan Barbaros Mahallesinde delege seçimleri Belediye çalışanları sosyal tesislerinde yapılacak.  Barbaros mahallesinde yeni dönemde görev yapacak olan 97 delege yapılacak olan seçimler ile belirlenmiş olacak. Barbaros Mahallesi delege seçimleri saat 10.00 ila 19.00 saatleri arasında yapılacak.
Ogün İnal