Barbaros Mahallesi Sıla Sokak’ta bulunan Park Villa Sitesi sakinlerinden bir kısmı her sabah toplanarak spor yapıyor. 18 Mart Stadyumu’na giden sakinler burada Erman Erten öncülüğünde spora başlıyorlar. Sabah saatlerinde büyük, küçük demeden heyecan ile başlayan spor yaklaşık 2 saat sürdükten sonra ter idmanı ile bitiyor.
Bu birliktelikten son derece memnun olan Esra Kurt, “Herkese örnek olacak bir davranışla site sakinlerimiz ile bir araya geliyoruz. Her sabah erkenden yollara düşerek gittiğimiz stadyumda büyük bir disiplin ile Erman hocamız eşliğinde sporumuzu yapıyoruz. Her sağlıklı insanın yapması gereken de bu zaten. Her yaştan grubumuza katılan var. Hem eğleniyoruz, hem spor yapıyoruz” dedi.
Site sakinlerinden Yağmur Erten ise “Spor yapma fikri doğdu içimizde. Eşim Erman ‘Siz yeter ki isteyin ben hazırım’ deyince hemen bir araya gelerek spora başladık. Her sabah kıyafetlerimizi giyerek büyük bir heyecanla stadyuma gidiyoruz. Spor yaparak sağlıklı olmak gerçekten güzel” şeklinde ifadelerde bulundu.
Erman Erten ise yaptığı konuşmada, “Spor yapmak bir ihtiyaçtır. Sağlıklı olmak insanı ferahlatır, insana güven verir ve hayata bakış açısı bile değişir. Bugün yapacağımız her türlü spor ilerideki yaşlarımızda hastalıklara karşı bize kalkan olacaktır. Sizin aracılığınız ile herkese sesleniyorum, ‘Sporun zamanı ve yaşı yoktur. Sağlık için her zaman spor yapın” dedi.
Murat Çağlayan