Cuma günü saat 17’ de seçim yasaklarının başlayacak olması nedeni ile çalışmalarını hızlandıran Milliyetçi Hareket Partisi hafta sonunda Kalkım’daydı. Kalkım mitinginde konuşan MHP Çanakkale Milletvekili 1. Sıra adayı Sıtkı Keçeci MHP 14 Mayısta büyük sürpriz yapacak”  dedi.

MİLLETİMİZ TERÖR ORTAKLI MASAYA KESİNLİKLE GEÇİT VERMEYECEKTİR
Milliyetçi Hareket Partililer, MHP Çanakkale İl Başkanlığı organizasyonu ile Kalkım Beldesinde Miting düzenledi. Düzenlenen mitinge çok sayıda partili katıldı. MHP’nin Kalkım Mitingine MHP Çanakkale İl Başkanı Ali Tuğrul Yıldırım, MHP Çanakkale Milletvekili Adayları Sıtkı Keçeci ve Fatih Şahin, MHP İl Genel Meclisi Üyesi Recai Ertan, MHP Kalkım Belediye Meclis üyeleri Sabri Saraç, Ömer Şahin ve Kalkım MHP Teşkilatı katıldı. Mitingte ilk konuşmayı MHP Çanakkale İl Başkanı Ali Tuğrul Yıldırım Konuşmasında “Aday Belli Karar Net” vurgusu yaparak “Cumhurbaşkanı Adayımız Recep Tayyip Erdoğan’ dır dedi. 14 Mayısta açık ara farkla kazandıracağız” dedi. Konuşmasının devamında “Cumhurbaşkanımızı yalnız bırakmayacağız ve Çanakkale den de bir MHP Milletvekilimizi de TBMM ye göndereceğiz.” diyen Yıldırım altılı masayı eleştirerek “Hdpkk İp’ iyle 7’ li kumar masasında kukla gibi duranların, Çanakkale Ruhu’ nu anlamaları asla mümkün değildir. Daha önce aramızda bizlerle siyaset yapan, bir vesile ile, bir takım vaatler ile kandırılıp bizlerden ayrılan aklı selim arkadaşların, terör iltisaklı kumar masasını kabul etmediklerini yakinen biliyoruz. Kalbi Vatan için atan Çanakkale li Kalkım lı Hemşerilerimiz durumun ciddiyetinin farkındadır ve zillet masasına terör ortaklı masaya kesinlikle geçit vermeyecektir.” dedi.

14 MAYISTA MHP SÜRPRİZ YAPACAK
Yıldırım’ın konuşmasının ardından söz alan MHP Çanakkale 1. Sıra Milletvekili Adayı Sıtkı Keçeçi’ de yaptığı konuşmada Çanakkale için çalışmaya talip olduklarının altını çizerek “ Asıl olan vatandır, Cumhur İttifakının Zaferi açık ara gerçekleşecek ve Çanakkale nin bir MHP Milletvekili ile hada güçlü olacağına inanıyoruz. 14 Mayıs seçimlerinde MHP sürpriz yaparak önemli bir oy oranı alacak. Aday belli karar net. Cumhurbaşkanımız recep tayyip Erdoğan yine Cumhurbaşkanı seçilecek. Ve MHP de ciddi bir milletvekili ile T.B.M.M' de temsil edecek. 14 Mayıs seçimleri sonucunda da MHP’li bir Milletvekili olacak. Her şey Türkiye yüzyılı için Türkiye yüzyılında Çanakkale’nin sorunlarını çözmek, Çanakkale hizmet etmek için aday oldum. MHP’nin Çanakkale’de milletvekili olması için desteklerinizi bekliyorum” dedi.
Ogün İnal