Çanakkale’nin Biga ilçesinde yaşayan 19 aylık SMA TIP 1 hastası Melisa İnal’ın tedavisi için gereken 2.5 milyon dolar henüz toplanamadı. Minik Melisa’nın hayata tutunmak için zamana karşı verdiği zorlu savaşı sürerken, valilik izninin bitmesine son 111 gün kaldı. Biga’da yaşayan Filiz) ve Erhan İnal Çiftinin en küçük çocukları olan ve SMA TIP 1 hastalığı sebebi ile yatağa bağımlı halde yaşam mücadelesi veren 19 aylık minik Melisa’nın her geçen gün hayati tehlikesi artıyor.

Melisa’nın yurt dışında tedavi görebilmesi için 2.5 milyon dolar gerekiyor. SMA hastası Melisa’nın tedavisine gereken paranın bulunması için “Melisa’ya Umut Ol ”adı altında yardım kampanya başlatıldı. Ancak başlatılan kampanyanın üzerinden aylar geçmesine rağmen gereken para henüz toplanamadı. Valilik iznini bitmesine son 111 gün kaldı.
Minik Melisa’ya destek için oluşturulan sma_melisayaumutol adlı instağram hesabından yapılan paylaşımda, “Zaman akıyor, valilik izni bitiyor. Bildiğiniz üzere kızımız 8 ay boyunca valilik izninin çıkmasını beklemiş ve bu süre boyunca kimsenin güvenini sarsmamak adına kampanyasına başlanmamış bir bebek. Zaten sebeple ciddi bir zaman kaybımız olması bizi ikinci valilik iznini beklemek konusunda fazlasıyla tedirgin ediyor. Gelin hep beraber el ele verelim, Melisa için hedef zolgensma diyelim ve ilk valilik iznimiz bitmeden, bizler bu kampanyayı bitirelim! Zaman hızlı, bu hastalık daha da hızlı ilerliyor. Olmazsan Olmaz. Melisa için son 111 gün!” ifadeleri kullanıldı.

Erhan İnal adına Yapı Kredi’den açılan TR97 0006 7010 0000 0040 3595 67 iban numarası ile ya da Melisa yazıp 1704 'e göndererek 20 TL değerinde bağışta bulunarak minik Melisa’ya umut olabilirsiniz.
Haber Merkezi