Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü her yıl geleneksel hale gelen Kan Bağışı Kampanyası’nı bu yıl da gerçekleştirdi. Kan Bağış Merkezi Müdürü Dr. Muammer Eçier ve Kan Bağışçısı Kazanım Sorumlusu Çiğdem Taşçı önderliğinde gerçekleşen bağış etkinliğine çok sayıda çalışan katıldı.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü’nde Bilgi Teknolojileri, İnsan Kaynakları ve Destek Hizmetleri Şube Müdürü olarak görev yapan Müjdat Yersen için bu bağışın ayrı bir anlamı vardı. Yıllardan beri kan bağışçısı olan Yersen, bu yıl yapılan bağış kampanyasında 25. Kez bağış yapınca Kızılay kendisine bir Berat verdi. Kan Bağış Merkezi Müdürü Dr. Muammer Eçier ve Kan Bağışçısı Kazanım Sorumlusu Çiğdem Taşçı tarafından kendisine takdim edilen Beratta şöyle yazıyordu:
“Büyük bir yardımseverlik ve sosyal sorumluluk örneği göstererek hiçbir karşılık beklemeksizin ihtiyacı olan insanların kullanımı amacıyla 25 ünite kan bağışlayarak Türk Kızılay'ın seçkin kan bağışçıları arasına siz de katıldınız.
Örnek davranışız nedeniyle Türk Kızılay Kan Bağışçıları için hazırladığı Gümüş Madalya ile onurlandırılmaya hak kazandınız.
Bu berat ile Kızılay ve ihtiyaç sahipleri adına minnettarlığımızı sunar, kalbinizde iyiliğin hiç eksilmemesini dileriz.
Dr. Kerem Kınık.
Genel Başkan.”
Bu konuda çok mutlu olduğunu söyleyen Yersen, “Daha önce 10. Kan Bağışı sonrası Bronz Madalya almıştım. Kan bağışı yapmak benim için çok büyük mutluluk” dedi.

Haber Merkezi