Minik Melisa’ya destek için oluşturulan sma_melisayaumutol adlı instagram hesabından yapılan paylaşımda, "Yine hastanedeyim ve durumum ciddi. Ne zaman son bulacak hiç bilmiyorum. Korkuyorum; Çünkü nefes almakta zorlandığım için ve ciğerlerimde ki güçsüzlük nedeniyle Boğazımı delebilirler (trake). Annem ve babam yine benden uzak kalacak ve bende onlardan uzak kalacağım belki de neler olacak neler yaşayacağım bilmiyorum. Lütfen beni yaşatın" ifadeleri kullanıldı.
 
 
Biga’da yaşayan Filiz ve Erhan İnal Çiftinin en küçük çocukları olan 13 aylık minik Melisa
geçtiğimiz gün ciğerlerindeki tıkanıklık sebebiyle hastaneye kaldırıldı. Ancak sağlık durumu iyiye gitmediği için yoğun bakıma alındı.
 
 
 Hayati tehlikesi her an artan Melisa’nın yurt dışında tedavi görebilmesi için 2.5 milyon dolar gerekiyor. SMA hastası Melisa’nın tedavisine gereken paranın bulunması için “Melisa’nın bize ihtiyacı var”adı altında yardım kampanya başlatıldı. Ancak başlatılan kampanyanın üzerinden aylar geçmesine rağmen şuana kadar yaklaşık yüzde 4.23’ü toplanabildi. Minik Melisa’nın biran önce tedavi olabilmesi için bu paraya ihtiyacı var.
 
Minik Melisa’ya destek için oluşturulan sma_melisayaumutol adlı instagram hesabından yapılan paylaşımda, "Yine hastanedeyim ve durumum ciddi. Ne zaman son bulacak hiç bilmiyorum. Korkuyorum; Çünkü nefes almakta zorlandığım için ve ciğerlerimde ki güçsüzlük nedeniyle Boğazımı delebilirler (trake). Annem ve babam yine benden uzak kalacak ve bende onlardan uzak kalacağım belki de neler olacak neler yaşayacağım bilmiyorum. Lütfen beni yaşatın" ifadeleri kullanıldı
 
Melisa İnal adına açılan TR 97 0006 7010 0000 0040 3595 67 iban numarası ile ya da MELİSA yaz 1704’e göndererek 10 TL destek olarak sizde minik Melisa’ya umut olabilirsiniz.
 
Dilek Akşen