Gerçekleşen eğitimde Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Birce Bilici Şimşek, Başkan Yardımcısı Emel Torun, Kurul Üyeleri Arzu Bendeş, Duygu Aktürk, Filiz Bahar, Muradiye Özel Ödül, İnci Bayram, Gülçin Semizoğlu, Seçil Yavaşoğlu ve Kadın Girişimciler Kurulu Sorumlusu Selen Kılıç, S.S Çan Üretim ve İşletme Kooperatifi Üyeleri ile S.S Nevruz Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Üyeleri hazır bulundu.
 
Kadın girişimciler Kurulu Üyesi Prof. Dr. Duygu Aktürk Finansal Yönetim Eğitimi’nde Kooperatifçilikte üretilen ürünlerin maliyetlerinin hesaplanması konusunda bilgi verdi.
Kooperatifçiliğin önemi ve ortak hareket etme kültürü konusunda bilgi paylaşımı yapan Kadın Girişimciler Kurulu Üyesi Öğr. Gör. Muradiye Özel Ödül kooperatiflerin de bir işletme olduğunu, bu bakış açısı ile yönetilmeleri ve işletilmeleri gerektiğini vurguladı. Kooperatifçilik eğitiminin yanında ortak bilincinin mutlaka artırılması gerektiğinin de altını önemle çizdi.
Satış Eğitimi veren Kadın Girişimciler Kurulu Üyesi İnci Bayram ise, "Sadık müşteri nasıl yaratılır?” konusuna değinerek özellikle müşteri ile duygusal bağ kurulmasının altını çizdi. Ayrıca ürün satışlarının artırılmasında ve markanın yaratılmasında gönüllü temsilci olduğundan bahsetti.
 
Kadın Girişimciler Kurulu Üyesi Seçil Yavaşoğlu Marka Yaratma ve Pazarlama Eğitimi kapsamında doğru marka nasıl yaratılır? Marka fikri nasıl oluşturulur? Konularına değinerek günümüz pazarlama trendlerinden Deneyimsel Pazarlama’yı da örneklerle açıkladı.
Kadın Girişimciler Kurulu Üyesi Arzu Bendeş verdiği İş Güvenliği Eğitimi’nde , İşletme içerisinde iş güvenliği konusunda dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında bilgilendirme yaptı.
 
Soru cevap kısmının ardından katılımcılara Katılım Belgesi verildi.
 
Haber Merkezi