Yeni yönetim belirlendiği toplantıda, Atatürk Düşünce topluluğu başkanı olan, Deniz Palaz görevini yapılan seçimle seçilen Deniz Kuvvetli’ye devir etti.

Atatürkçü Düşünce Topluluğu hafta sonu gerçekleştirdiği kahvaltılı tanışma toplantısında bir araya geldi. Çok sayıda katılımcının yer aldığı toplantıya, topluluğun Akademik danışmanlığını yapan ADD Genel Başkan Yardımcısı Necmi Akyalçın da katıldı. Yeni yönetim belirlendiği toplantıda, Atatürk Düşünce topluluğu başkanı olan, Deniz Palaz görevini yapılan seçimle seçilen Deniz Kuvvetli’ye devir etti.
Kuvvetli verdiği kısa değerlendirmede; ‘’Atatürk Düşünce Topluluğu öncülüğünde özel anlarını kutlamak ve anmak amaçlı bir aile topluluğu olmayı, Büyük Önder Atatürk yolunda azimle gideceğimizi ifade etmek istiyorum. Atatürk’ün gençliği geleceğe sahip çıkmaya her daim devam edecektir. Bu toplukta bu arkadaşlar bunun vücut bulmuş halidir’’ dedi. 

ATATÜRK’E SAYGI YÜRÜYÜŞÜ YAPILACAK
Ayrıca toplantıda yer alan Atatürkçü Düşünce Derneği ADD Genel Başkan Yardımcısı  Necmi Akyalçın; ‘’Akademik danışmanlığını yapmaktan büyük onur duyduğum, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Atatürkçü Düşünce Topluluğunun tanışma ve geleceğe yönelik planlamalarını yaptığımız kahvaltısını büyük bir heyecan ve coşkuyla gerçekleştirdik. Topluluğumuzun yönetimini belirledik. İlk etkinliğimiz, 10 Kasım saat 18.00’da Kordon, Golf Aile Çay Bahçesinden iskeleye yapacağımız Atatürk’e saygı yürüyüşü olacaktır. Halkımızı bekliyoruz’ ’dedi. 

Ogün İnal