Çapacıoğlu, “Kendime hayat arkadaşı olabilecek iyi gününü, kötü gününü paylaşabilecek 60 ile 65 yaşlarında eş arıyorum. Bana arkadaş olsun, soframda bir tabak değil 2 tabak görmek istiyorum. Eşim olmasını istediğim insanla ekmeğini paylaşmasını, benimle sohbet etmesini, birlikte gezmeyi, oturup kahve içmeyi özledim” dedi.

1965 yılında işçi olarak çalışmak için gittiği Hollanda’da emekli olduktan sonra memleketine Gelibolu’ya dönen ve Lâpseki’de yaşamaya başlayan Refik Çapacıoğlu, yalnız yaşamak istemediği için kendine uygun hayat arkadaşı arıyor.
Daha önce iki evlilik yapan 4 çocuk, 5 torun babası Çapacıoğlu uzun süredir yalnız yaşadığını, sohbet etmek, kahve içmek, birlikte yemek yemek gibi şeyleri çok özlediğini ifade ederek gazeteye ilan verdi.
Kendine hayat arkadaşı arayan Refik Çapacıoğlu  “Hollanda’dan emekli oldum. Hollanda’dan emekli maaşı alıyorum. Kendi evim var. Kendime hayat arkadaşı olabilecek iyi gününü, kötü gününü paylaşabilecek 60 ile 65 yaşlarında eş arıyorum. Bana arkadaş olsun, soframda bir tabak değil 2 tabak görmek istiyorum. Eşim olmasını istediğim insanla ekmeğini paylaşmasını, benimle sohbet etmesini, birlikte gezmeyi, oturup kahve içmeyi özledim” dedi.

Dilek Akşen