İl Belediye Başkanları Toplntısına Burdur, Yalova, Artvin, Ardahan, Kırşehir, Edirne Belediye Başkanları katıldı. 
Ziyarette Yapılması Planlanan İşbirlikleri'de konuşuldu
29 Eylül-2 Ekim 2022 tarihleri arasında düzenlenen İl Belediye Başkanları toplantısı kapsamında, CHP'li il belediyeleri arasında yapılması planlanan işbirliklerinin yanı sıra yatırım ve projelere ilişkin de görüş alışverişi ve tecrübe paylaşımlarında bulunuldu. Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen  buluşmada Belediye Başkanları ayrıca Çanakkale'nin  tarihi, kültürel ve sosyal mekanlarını gezdi, ayrıca  Çanakkale Belediyesi proje ve yatırımlarını da yerinde inceleme fırsatı buldu.
İlk Ziyaret Yeri Şehitler Abidesi Oldu
İl belediye başkanları toplantımızın ilk durağı Geliboluyarımadasındaki Şehitler Abidesi oldu. Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Çanakkale Savaşlatı Şehitlerine saygı programı kapsamında Şehitler Abidesi ziyaeret edildi. Tüm şehit ve gaziler bir kez daha saygı ve minnetle anıyoruz.
57. Alay Şehitliği ve Conkbayırı Ziyaret Edildi
İl belediye başkanları ve  eşleri ile birlikte Gelibolu Yarımadasındaki bir diğer ziyaret yeri ise 57. alay ve Conkbayırı idi. burada şehitlikleri ziyaret eden misafirler burada rehberlerden çanak-kale savaşları bile ilgili bilgiler aldılar.
CHP Çanakkale İl Başkanloığına Ziyaret
Cumhuriyet Halk Partisi Çanakkale İl Başkanlığınıda ziyaret etti.
Altın Yıllar Yaşam Merkezi, Atam Kreş ve Çoçuk kültür Evi Ziyaret Edildi
İl Belediye Başkanları Buluşması için Çanakkale'ye gelen  konuk belediye başkanları eşleri, Çanakkale Belediyesine ait Altın Yıllar Yaşam Merkezi, Barbaros Atam Kreş ve Cevatpaşa Çocuk Kültür Evini ziyaret ederek bilgi aldılar.
Şenay Azman