T.C. Çanakkale Valiliği, Bayramiç Ziraat Odası Başkanlığı, Çanakkale İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası, Çanakkale Ticaret Borsası, Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Bayramiç Belediyesi ve TKDK Çanakkale İl Koordinatörlüğü’nün sponsorluğunda düzenlenen İDA Koyun Keçi Panayırı, 23-24-25 Eylül tarihleri arasında çeşitli mekânlarda etkinlikler düzenlenerek yapılacak.
23 Eylül 2022 Cuma günü saat 14.00’de tüm protokolün katılımıyla düzenlenen kortej ile başlayacak Panayır, saat 14.30’da Bayramiç Kapalı Pazaryeri’nde yapılacak açılış töreni ile başlayacak. Daha sonra saat 20.30’da Özgürlük Parkı’ndaki etkinlikte Türk Sanat Müziği Ses Sanatçısı Belgin Ahun ile Türk Sanat Müziği Ses Sanatçısı Alper Ayorak sahne alacaklar.
Panayırın ikinci gününde ise sabah saat 11.00’de Bayramiç Belediye Düğün Salonu’nda Veteriner Hekim Tahir Yavuz, ‘Koyun Hastalıkları Ve Sağlık Koruma Uygulamaları’ konulu bir seminer verecek. Daha sonra saat 14.00’te Bayramiç Kapalı Pazar yerinde “Keçi Güzellik Yarışmaları” yapılacak.
Panayırın üçüncü günü olan 25 Eylül 2022 Pazar günü ise gün boyu canlı hayvan gösterimi yapılacak ve panayır saat 23.30’da bitecek.
Ticaret ve Sanayi Odası da sosyal medya adresinden yayımladığı mesajla herkesi panayıra beklediklerini duyurdu.

Hasan Sami Er