Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Çanakkale Şubesi tarafından Gaziler günü nedeniyle Ankara İli Pursaklar ilçesinden gelen Gaziler onuruna kahvaltı programı tertip edildi.
 
Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Çanakkale Şubesinin bahçesinde verilen kahvaltı programına; Vali İlhami Aktaş, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mustafa Turhan Ecevit, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, Sahil Güvenlik Grup Komutanı SG. Yarbay Ercan Oran, Ankara İli Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Genel Başkanı Lokman Aylar, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Çanakkale Şubesi Başkanı Gülşen Uz, protokol üyeleri, Siyasi Parti temsilciler, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, STK temsilcileri, aziz şehitlerimiz aileleri, kahraman gazilerimiz ve aileleri katıldı.
 
Kur’an-ı Kerim tilaveti ve edilen duaların ardından masaları tek tek gezen Vali İlhami Aktaş, programa katılan şehit aileler ve gazilerle bir süre görüşerek sohbet ederek, “Şehit ailelerimiz ve Gazilerimiz için ne yapılsa azdır. Bizlere bu ülkeyi kanıyla, canıyla yurt edinen tüm şehitlerimize ve ahirete intikal etmiş gazilerimize Allah’tan rahmet, kahraman gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunarım” dedi.
 
Ankara İli Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Genel Başkanı Lokman Aylar ve Ankara İli Pursaklar ilçesinden gelen Gazilerimizi Çanakkale de misafir etmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali İlhami Aktaş, Ankara İli Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin ve Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Genel Başkanı Lokman Aylar’a ziyaretin anısına minyatür şehitler abidesi hediye etti. Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Çanakkale Şubesi Başkanı Gülşen Uz, şehit aileleri ve kahraman gaziler, kahvaltı programına katılımlarından ve gösterdiği yakın ilgiden dolayı Vali İlhami Aktaş’a teşekkür ettiler. Kahvaltı programının ardından Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çanakkale Şubesinin ziyaret ederek gazilerle bir araya gelen Vali İlhami Aktaş, minnet ve şükran duygularını iletti.
 
Haber Merkezi