Birçok açılış etkinlik ve inceleme gezisine katılan Turan, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu ve AK Parti il merkez ilçe ve ilçe yönetimleri ile yoğun bir çalışma temposuna başladı. Turan hem T.B.M.M ‘deki çalışmalarını hem de Çanakkale’deki çalışmalarını kendi sosyal medya hesapları üzerinden paylaşarak Çanakkalelilere ve seçmenlerine ulaşıyor. Bülent Turan’ın en fazla paylaşım yaptığı sosyal medya hesabı mavi tık alan Twitter hesabı bu hesabın takipçi sayısı 416 bin 456, Turan’ın Facebook ‘ta 82 bin, ınstagram ise 40.300  takipçisi bulunuyor.

TURAN SOSYAL MEDYA HESABINDAN YENİCE YATIRIMLARINI PAYLAŞTI
Temmuz ayındaki temel atma açılış ve etkinlik programları çerçevesinde ilk olarak 38. Karabiga Priapos Deniz Festivaline katılan Turan hemen ardından Yenice 3. Etap Doğalgaz Temel Atma ve Gaz Yakma Törenine katılmıştı. Temmuz ayında Kalkım'da Yenice Devlet Hastanesi Ramazan Sebahat Çakmak Ek Hizmet Binası açılışına da katılan Turan Kale Grubu’nun 65. Yıl Seramik Bayramı ve Granit Slab Fabrikası Temel Atma Törenine Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa VARANK ile beraber katıldı. Turan Temmuz ayı içerisinde Ezine Millet Bahçesi Açılışı ve Araç Teslim Törenine de katıldı. Temmuz ayının son günlerinde Gökçeada Devlet Hastanesi ve Sağlık Lojmanları Açılış Törenine de katılan turan Ağustos ayının ilk günlerinde çalışmaların devam ederek AK Parti İl Genel Meclisi Başkanı Nejat Önder ve ak parti il genel meclisi Üyeleri ile bir araya geldi. Yoğun bir tempo ile Çanakkale merkez ve ilçelerindeki çalışmalarına devam eden Turan sosyal medya hesaplarından da çalışmalar ile ilgili bilgiler veriyor. Çanakkale siyasetçileri arasında Sosyal medyayı etkili kullanan isimlerden biri olan Turan 82 bin takipçisi bulunan facebook sayfasından en son paylaşımını 6 Ağustosta yaptı. Paylaşımında Yenice için önemli olan doğazgaz yatırımından bahseden Turan paylaşımında “Yenice’mizde eski Yenice diye ifade edilen bölgede doğal gaz çalışmalarımız başladı. Doğal gaz şehirlerin kimliğinin ötesinde niteliğinin de artmasını sağlayan kıymetli bir yatırım. Doğal gazın olduğu yerler, sadece yazlık olmaktan çıkıp kışlık olmaya da başlıyor. 3. Etap çalışmalarımızın tamamlanmasıyla birlikte Yenice’mizin %95’i doğal gaza kavuşmuş olacak” ifadelerine yer verdi.

YENİCE’DE TEMELİ ATILAN KÜÇÜK SANAYİ SİTESİNİN ÖNEMİNE ANLATTI
Turan sosyal medya paylaşımında yenicede yenice için çok önemli olan küçük sanayi sitesinin de temelinin atıldığını hatırlatarak paylaşımında “Şehrimizde sanayinin geliştiğini görmek, bizim için büyük bir onur. Belediyemizin 49 adet, site yönetimimizin 41 adet planladığı toplamda 90 tane parselin olduğu Yenice’mize yakışır bir Küçük Sanayi Sitesi’nin temelini attık. Eski sanayi alanı 20 dönümdü, yeni imarlı alan ise 110 dönüm. Bugüne kadar toplamda 6300 m²’lik 44 dükkân inşaat alanı gerçekleşti. Kalan 5 adet 120 m²’lik sanayi dükkânının yapımına başlanacak. Sanayi projesinin devamı niteliğinde, Kooperatifimiz tarafından aynı imarlı arsalar üzerine 41 adet 120 m²’lik sanayi dükkânının yapımı devam etmektedir. Toplamda 90 adet iş yerinin yılsonu itibarıyla tamamlanmasının ardından mevcut sanayi alanının ilçe merkezi dışına alınması çalışmalarının önü de hızlı bir şekilde açılmış olacak. Bu kıymetli yatırımlarda emeği geçen herkese, programlara katılan tüm dostlarımıza ve hemşerilerimize teşekkür ediyoruz. İfadelerine yer verdi.
Turanın önümüzdeki günlerde yapacağı saha çalışmalarını ve 2023 seçim dönemindeki çalışmalarını da seçmenlere ve Çanakkalelilere ulaşmak için yoğun bir şekilde kullanacağı görülüyor.

Ogün İnal