Vatandaşın en kutsal hakkı olan savunma için Hukuk Fakültesini tamamlayan genç avukatlar, stajlarını da başarı ile tamamlayarak ruhsat almaya hak kazandılar.  Adalet savunucusu olmak için yemin eden Nurten Özeren, Merve Basmac ve Muhammed Halid Kafadar ruhsatlarını aldılar.

Hukuk Fakültesini başarı ile tamamlayarak staja başlayan genç Avukatlar, başarı ile tamamladıkları stajlarının ardından düzenlenen törenle ruhsatlarını aldılar. Vatandaşın en kutsal hakkı olan savunma için Hukuk Fakültesini tamamlayan genç avukatlar için Çanakkale Barosunda düzenlenen törene Baro Başkanı Av. Soner Aydın, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Avukatlar katıldı. Ruhsat teslim töreninde kısa bir açıklama yapan Baro Başkanı Av. Soner Aydın, Çanakkale Barosu ailesine katılan yeni meslektaşlarına başarılar diledi.
Avukatlık yeminini eden Av. Nurten Özeren, Av. Merve Basmacı  ve Muhammed Halid Kafadar, sonrasında ise ruhsatlarını Baro Başkanımız Av. Soner Aydın’ın elinden aldılar. Avukatlık cübbesi giydirilen adalet savunucuları, Avukatlık mesleğine  ilk adımını attılar. Törende, Baromu ağaçlandırma projesi kapsamında ruhsatını alan Avukatlar adına 1 adet fidan bağışı yapıldı.