İl Koordinasyon Kurulu 2022 Yılı II. Dönem Değerlendirme Toplantısı, Vali İlhami Aktaş başkanlığında İl Özel İdaresi toplantı salonunda gerçekleştirildi.
 
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan toplantıya; Vali Yardımcısı Ali Muhiddin Varol, Vali Yardımcısı İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdullah Köklü, kaymakamlar, belediye başkanları, bölge müdürleri, il müdürleri ile kamu kurum ve kuruluş temsilcileri katıldı.
 
Vali İlhami Aktaş tarafından gerçekleştirilen açılış konuşmasının ardından İl Koordinasyon Kurulu 2022 Yılı II. Dönem Değerlendirme Toplantısında, dönemin değerlendirilmesi, araştırma ve envanter çalışmalarının gözden geçirilmesi, yıllık istatistik raporunun görüşülmesi ile izleme ve koordinasyon çalışmaları görüşüldü. Ayrıca toplantıda bölge ve Çanakkale ilinin yatırımcı kurum ve kuruluşları, yaptıkları yatırımlarla ilgili katılımcılara bilgilendirme sunumu yaptılar. İlimiz açısından önemli yatırımların, istihdam ve kalkınma açısından daha da ön plana çıkaracağını ifade eden Vali İlhami Aktaş, yürütülen proje ve çalışmalardan dolayı ilgili kurum ve kuruluşlara teşekkür etti. Toplantı; görüş, öneri ve değerlendirmelerin ardından sona erdi.
 
Haber Merkezi