Çanakkalespor zamanında amigoluk görevi de üstlenen ve halk tarafından oldukça sevilen Seden’in cenazesi Tatarlar Camii’nde kılınan namazdan sonra toprağa verildi.
Hasan Seden’in vefat haberi üzerine oldukça manidar paylaşımların yapıldığı sosyal medyada, Boğaz Medya çalışanı Gülay Görseler Uzun da yaptığı paylaşımla takipçilerinin gözlerini yaşarttı.
Görseler cümlelerine “Hem komşu, hem abi, hem babalık,  4 yıldır da oğluma dedelik yaptın…” diyerek başladı cümlelerine.
Duygu dolu paylaşımı şöyleydi: “Evlendiğim ve evimize ilk geldiğimiz günden itibaren hem komşu, hem abi, hem babalık, 4 yıldır da oğluma dedelik yaptın. Annem babam ilk ziyaretime gelip onları taksi ile gönderdiğimi görünce "burada biz varız kızım arabamız burada niye duruyor, niye bize söylemiyorsun götürelim " diye ne çok kızmıştın bize. Sonrasında hamileliğimde bayıldığımda ilk aklıma bu sözün gelmişti de Murat'a da demiştim “Hasan abiye söylemezsek yine çok kızar bize” diye. Gece gece acil kapısında az beklemedin bizleri.
Ahhh Komşu dedemiz Atay’la ne güzel muhabbetiniz vardı’ dedesinin gülüü’ diye severdin onu.
Tıpkı fotoğrafındaki gibi çok seversin çiçekleri. Minicik balkonunuz da çiçek bahçesi.
Oğlumun ne gece ağlamalarından, ne evin içinde koşturma sesinden, ne de bizim sesimizden hiçbir zaman şikayet etmediniz, duyduğunuz halde ‘yoo hiç sesiniz gelmedi, yoo hiç duymadık’ dediniz.
 Allah herkese sizin gibi güzel kalpli komşular nasip etsin.
Katil Hasan’mış ya lakabın, ilk duyduğumda ‘nasıl olur,  koca yürekli adama neden öyle derler’ dedim de işin iç yüzü ilk akla gelen gibi değilmiş tabiki.
Lakap işte adama anlamı dışında da bir şekilde yapışıyor.
Komşu dedemiz, abimiz yokluğuna nasıl alışırız bilmiyorum.
Rabb'im mekanını cennet eylesin İnşallah . Her zaman dualarımız seninleydi her zaman da öyle olacak. Allah, komşu annemiz  Şerife ablama büyük sabırlar versin . Üzerinde küçücük bir hakkımız varsa sonuna kadar helal olsun…”

Hasan Sami Er