Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek partisinin programı kapsamında Antalya'ya giderek birtakım ziyaretler gerçekleştirdi. Antalya Muhtarlar Buluşmasının yanı sıra, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i makamında ziyaret ettikten sonra Çanakkale Halk Otobüsü Kooperatifinin yöneticileri ile birlikte halk otobüsçüleri buluşmasına katıldı.

CHP Genel Başkan yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek CHP programı kapsamında ziyaretlerini sürdürdü. Antalya Muhtarlar Buluşmasının yanı sıra, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i makamında ziyaret ettikten sonra Çanakkale Halk Otobüsü Kooperatifinin yöneticileri ile birlikte Halk Otobüsçüleri Buluşmasına katıldı. CHP'nin gerçekleştirdiği ziyaretlerde yer alan Erkek genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Antalya Döşemealtı’nda CHP lideri konuşma yaptı. 100 projenin toplu açılışını gerçekleştiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “EYT sorununu çözeceğiz. 3600 ek gösterge gelecek. Çiftçilerin çektikleri kredilerin faizlerin bir hafta içerisinde tamamını sileceğiz. Bu ülkeye baharı, huzuru ve barışı getireceğiz. Kavgadan bıktık” dedi. 
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Antalya’da 913 mahallenin muhtarı ile bir araya geldi. Ardından ise Döşemealtı ilçesinde Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç tarafından hayata geçirilen 100'ün üzerinde projenin toplu açılış törenine katıldı. Döşemealtı Kent Meydanın’dan yapılan açılış törenine CHP’li milletvekilleri, belediye başkanları ve yüzlerce vatandaş katıldı. Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç'in projelerinden oluşan kısa tanıtım filminin ardından CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, vatandaşlara hitap etti.
 ‘’Yoksul mahallelerden başlayarak bütün mahallerde kreş açacaksınız.’’
Bütün CHP Belediyelerine mesaj veren Kemal Kılıçdaroğlu, “Sizden toplanan vergilerin ne olduğunu sizin bilme hakkınız var. Türkiye’de bütün belediye başkanlarımız aynı inançla görev yapıyor. Belediye başkanlarımızı kutuluyorum. Bir şehirde yaşamanın sorumlulukları vardır. Belediye başkanımız önemli bir başarıya imza atmış. Programda dahi olmayan hastaneye yaparak tarihe gömdü. Burada bir hastane olması lazım. Bu sizlerin talebidir. Bunu birileri yerine getiremiyorsa CHP’li belediye başkanları var onlar yapar. Belediye başkanlarımıza talimat verdim; yoksul mahallelerden başlayarak bütün mahallerde kreş açacaksınız. Çocuklar oynayacak. Akşam anneleri onları öz güven ile alacak. Hiçbir ayrım yapmayacaksınız dedim. Bu bizim temel felsefemiz. Bu felsefeyi bütün ülkeye yayacağız. Bundan herkes yarar görecek” dedi.
Hasan Sami Er