Medical Park Çanakkale Hastanesi Dahiliye Uzmanı Prof. Dr. Semir Paşa’yı kadrosuna kattı.

Akademik alanda önemli başarıları olan Prof. Dr. Semir Paşa böylelikle Medical Park Çanakkale Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı. Prof. Dr. Semir Paşa, hastalarını Türkiye’nin en yaygın sağlık grubunun bir parçası olan Medical Park Çanakkale hastanesinde tedavi edecek olmaktan dolayı duyduğu mutluluğu dile getirerek, “Çanakkale gibi güzel bir şehirde olmaktan dolayı çok mutluyum. Mesleğime başladığım ilk günden itibaren hastalarımın şifa bulması için yoğun bir şekilde çalıştım. Bu çalışmalar sayesinde edindiğim tecrübelerimi Medical Park Çanakkale çatısı altında hastalarımın tedavi edilmesi için kullanacağımdan dolayı kıvanç duyuyorum” dedi.

Mesleğe başladığından bu yana akademik çalışmalarını sürdüren Prof. Dr. Semir Paşa, dahiliye alanında  ulusal ve uluslararası birçok çalışma yaptı. Prof. Dr. Semir Paşa’nın tıbbi ilgi alanları şöyle; şeker hastalığı, guatr, hipertansiyon, mide ve bağırsak hastalıkları, sarılık, kan hastalıkları, kanserler ve erken tarama testleri.

“ÇANAKKALE’YE DEĞER KATACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM”
Medical Park Çanakkale Hastanesi Genel Müdürü Erkan Erdem, “Prof. Dr. Semir Paşa’yı ailemize kazandırdığımız için çok mutluyuz. Kendisi çok kıymetli ve başarılı bir hekim. Tecrübeleri ve uzmanlığı sayesinde Çanakkale’ye sağlık açısından büyük değer katacağını düşünüyorum. Kendisi ve hastanemiz için hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.