Sosyal Yardımları ile tanınan Sanatçı Haluk Levent, Çanakkale'nin Biga ilçesinde doğan SMA hastası olan Ahmet Alp için yardım çağrısında bulundu. Levent; ‘’Bu çocuğumuz bizden haber bekliyor. Sma’lı tüm çocuklar haber bekliyor!’’ dedi.
 
Sanatçı ve aktivist olan Haluk Levent ismini sosyal yardımlar ile duyuruyor. Son olarak paylaştığı Sosyal medya üzerinden paylaşımda Çanakkale'nin Biga ilçesinde doğan SMA hastası olan Ahmet Alp için yardım çağrısında bulundu. Levent; ‘’Bu çocuğumuz bizden haber bekliyor. Sma’lı tüm çocuklar haber bekliyor!’’ dedi. Haluk Levent'in kurduğu Ahbap derneği de yardım çağrısını bilgileri vererek Ahmet Alp’in fotoğraflarını paylaşarak; ‘’Ahmet Alp, 19 aylık, 16 aydır yoğun bakımda, yeni trekeostomi açıldı. Hep beraber destek olalım, haydi Ahbaplar! Yapı Kredi Alıcı: Recep Güven TR24 0006 7010 0000 0093 8208 79 Swift: YAPITRIS SMS: Hayat yaz 1735’e gönder (Turkcell, Türk Telekom, Vodafone)’’ifadeleri yer alan göderiyi paylaştı.
 
Sma’lı Ahmet Alp için Çanakkale’de 1 yıldan fazladır yardım kampanyaları düzenleniyor. Eğer yardım kampanyası başarılı olursa Ahmet Alp Bebek tedavisini yurt dışında yapabilecek. Ahmet Alp için şuana kadar toplanan bağış miktarının yüzde 59.9’u toplantı bir çok ünlü Ahmet Alp için yardım kampanyasına dahil oldu. Çanakkale’de de Belediye Başkanı Ülgür Gökhan olmak üzere bir çok esnaf, siyasi, iş insanı Ahmet Alp bebeğin tedavisinin karşılanmasını yardımları ile dört gözle bekliyor.

Ogün İnal