Gazeteci Erol Uçar’ın 3’üncü romanı Kahin Kapısı, (Zeus’un Öfkesi) yayımlandı. Filozof Çoban  (2015), Songelen (2018) adlı romanlarının ardından Gazeteci Erol Uçar'ın fantastik kurgu türündeki üçüncü romanı Kahin Kapısı, (Zeus'un Öfkesi) okuyucuyla buluştu.

Cinius Yayınlarının internet sitesinde satışa sunulan eser önümüzdeki günlerde bütün kitapçılardan ve internet sitelerinden satın alınabilecek.
Fantastik kurgu türündeki eserde, günümüzden 3 bin 200 yıl önce Akhalar ve Troyalılar arasında olan ve Tanrıların da müdahil olduğu Truva Savaşı ve kahramanları hakkında bilgiler de aktarılıyor. Editörlüğünü Simge Özden’in yaptığı 390 sayfadan oluşan romanın arka kapağındaki tanıtım yazısında şu ifadeler yer alıyor: “Kadim zamanların mitolojik Tanrıları binlerce yıldır göklerdeki saraylarında yaşarken, yirmi birinci yüzyılda onları Olympos’a indirecek bir şey yaşanır. Öfkelenen Zeus’un aldığı karar sonucunda tarihin akışı değişir. Hakkında binlerce kitap yazılmış ve çok bilinen bir olay geçmişinden silinmiştir. Gerçeği sıradan hayat süren genç bir kızdan başka bilen yoktur. Yanlış tarihi düzeltmenin kendisine düştüğünü anladığında hayatının bir anda altüst olacağından habersizdir. Karşısında Olymposlu Tanrıları bulunca tarihin akışını değiştirmenin hiç de kolay olmadığını anlar, ama artık çok geçtir. ”

Ogün İnal