Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu'nun Zıpkınla Balık Avı Milli Takım Aday Kampı Gökçeada’da yapıldı. 23 Haziran’da başlayan, 6 aday sporcunun yer aldığı kamp çalışmaları 27 Haziran’da sona erdi.
 
Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu'nun Zıpkınla Balık Avı Milli Takım Aday Kampı Gökçeada’da yapıldı. Federasyon Yönetim Kurulu Üyesi Ali Hakan Tunçalp, Zıpkınla Balık Avı Teknik Kurul Başkanı Mustafa Öztürk’ün, Teknik Kurul Üyesi Vedat Atak başkanlığı ve Milli Takım Antrenörü Sedat Osmanoğlu’nun yönetiminde devam tamamlanan, Zıpkınla Balık Avı Milli Takım Aday Kampı’nda sporcular, yoğun bir program kapsamında çalışmalarını sürdürüyor.

Milli Takım aday sporcu kadrosu Selim Konya, Serhan Dağdan, Mehmet Türen, Semih İnce, Fırat Yağcı ve Ozan Önen’den oluşuyor. Ekim ayında yapılması planlanan Zıpkınla Balık Avı Türkiye Şampiyonası için değerlendirmeler yapmak üzere Gökçeada’da bir araya gelen Zıpkınla Balık Avı Teknik Kurul üyeleri, Ayhan Kasap, Bayazıd Uysal ve Niyazi Akça da kamp çalışmalarına destek verdi. 2019 Eylül ayında Danimarka’daki CMAS Zıpkınla Balık Avı Avrupa-Afrika Şampiyonası’nda üçüncü olarak ilk uluslararası başarısını elde eden millilerimiz, bu yıl eylül ayında İtalya’da yapılacak 32. CMAS Zıpkınla Balık Avı Dünya Şampiyonası öncesinde İtalya’da as kadrosuyla kampa girecek.1 Antrenör ve 4 sporcudan oluşacak Milli Takım kadrosu için; Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Zıpkınla Balık Avı takımını antrenörü Sedat Osmanoğlu, sporcular Semih İnce, Fırat Yağcı ve Ozan Önen Milli Takım aday kadrosuna alındı.
 
İbrahim Akın Kazancı