İl Kültür ve Turizm Müdürü Murat Yılmaz, Çanakkale Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Derneğini (ÇATOD) ziyaret etti.

Ziyarette Çanakkale il turizminin gelişimi ile ilgili yapılacak çalışmalar ile ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Toplantıya ÇATOD Başkanı Armağan Aydeğer, Başkan Yardımcısı Nilgün Gökser, yönetim kurulu üyeleri Aykut Şölen ve Koray Özcan, dernek sorumlusu Hülya Taştekin, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevlisi Ahsen Başol katıldı.

Başkan Armağan Aydeğer “Kültür ve Turizm İl Müdürümüz Sayın Murat Yılmaz’ın ÇATOD derneğimize ziyaretleri için teşekkür ederiz. ÇATOD olarak yaklaşık 30 yıldır tüm üyelerimizin desteği ile Çanakkale turizmimizin gelişimi için kamu kurumlarımız ve diğer turizm paydaşlarımız ile büyük bir mücadele veriyoruz. Çanakkale turizminin gelişimi için Kültür ve Turizm İl Müdürlüğümüz ile geçmişte olduğu gibi bugünde, omuz omuza zaman ve mekan gözetmeksizin duraksız çalışmaya devam edeceğiz. Çok önemli paradigma değişimlerinin yaşandığı COVİD 19 sonrası dünya turizminde; Çanakkale olarak alacağımız tedbirler ve uygulayacağımız gelişim planları, sürecin kazananını belirleyecektir. Çanakkale sahip olduğu doğal zenginlik, coğrafi konum, kültürel ve tarihsel derinlik nedeniyle, bu sürecin en güçlü pozitif potansiyele sahip olan destinasyonların başında yer almaktır” dedi.
 


Kaynak: Haber Merkezi