Bu sene, koronavirüs tedbirleri kapsamında sınırlı katılım ve internet üzerinden yayın kapsamında gerçekleştirilen 16.Geleneksel Issız Cuma Hayrı, Bodur Ailesinin Nevruz Köyü’ndeki konaklarının bahçesinde gerçekleştirildi.

Sanayici İşadamı Merhum Dr. Hacı İbrahim Bodur’un 16 yıl önce kültürü ve tarım ürünlerini tanıtmak, gelişen ve küreselleşen dünyada yöresel ürünlerin girişimcilerin marka bilinci ile tanıtılması, geleneksel değerlerin yaşatılması ve katma değer sağlayarak istihdam yaratılması ve ekonomik kazançların elde edilmesi amacı ile başlattığı bu geleneği Kale Grubu Şirketleri Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Zeynep Bodur Okyay'ın aynı amaç ve heyecan ile sahiplendiği Issız Cuma Hayrı’nın 16 ncısı Merhum Dr. Hacı İbrahim Bodur, Merhume Fatma Bodur ve Bodur Ailesinden ebediyete irtihal eden üyeleri için sınırlı katılım ve internet üzerinden canlı yayınla Mevlid programı yapılması şeklinde gerçekleştirildi. Mevlid programına Kaymakam Musa Göktaş, Belediye Başkanı Veysel Acar ile Ak Parti İlçe Başkanı Faruk Günay katıldı.

Mevlid programının ardından Kaymakam Göktaş ile Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su  Zeynep Bodur Okyay, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Osman Okyay ve katılımcılar kabir ziyareti gerçekleştirerek; Merhum Dr. Hacı İbrahim Bodur, Merhume Fatma Bodur ve Bodur ailesinden ebediyete irtihal etmişler için dua etti.
 


Kaynak: Haber Merkezi