Corona Virüs salgını nedeniyle Çanakkale Merkezde yapılan yatırımların bazıları dururken, bazıları ise son aşamaya gelmiş, açılışı bekliyor.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdullah Köklü daha önce gazetemize yaptığı açıklamada Çanakkale Gazi Evi ve Rehabilitasyon Merkezinin hazır olduğunu, ancak merkezin misafir kabul edebilmesi için son bir denetim ve kontrolden geçirilmesi gerektiğini ilgili bakanlığın da Corona Virüs salgını nedeni ile son çalışmayı yapmadığını belirterek salgının atlatılmasından sonda tamamlanan merkezin hizmet vermeye başlayacağını ifade etmişti.

İçişleri Bakanlığı tarafından arsası verilen, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından ödeneği tahsis edilen ve İl Özel İdaresi tarafından Barbaros Mahallesi Dardanel Spor Tesislerinin yanında yapımına başlanan Çanakkale Gazi Evi inşaat çalışmaları ile iç düzenlemeleri tamamlandı.  4.500 M2 alanına sahip ve 13.035.417, 00 TL proje bedelli Çanakkale Gazi Evi ve Rehabilitasyon Merkezinde standartları yüksek, boğaz manzaralı, 40 odalı,  restoran ve kafeteryası bulunuyor.
Tabelası da asılan merkez hizmet vermek için salgın tehdidinin sona ermesini bekliyor. Tesis tamamlanınca Gazi Evi ve Rehabilitasyon evinde kalacak olan misafirleri plaj ve kumsal alanını da kullanabilecek.

Özel Haber: Mine Tarım