Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Kadın Kolları tarafından Corona Virüsü salgını nedeniyle evlerinden çıkamayan ve okullarına gidemeyen çocuklar için çizim faaliyeti düzenlendi.

Corona Virüs’e yönelik tedbir amacıyla evden dışarı çıkmayan çocuklar ve ailelerine moral olması için düzenlenen gökkuşağı temalı çizimlerle iletişim kurulması amaçlandı.

Projenin kendilerine geldiğini ve kabul ettiklerini ve konuyla ilgili 12 merkez ilçeye bilgi verdiklerini ifade eden  CHP İl Kadın Kolları Başkanı Sibel Erol, “CHP Kadın Kolları olarak böyle bir faaliyet örgütlüyoruz. Tüm çocuklarımız bir kağıda gökkuşağı çizip boyayacak. Sonra onu camlarınıza asacaklar ve bu gökkuşağını gören her çocuk evde kalanın sadece kendi olmadığını görecek ve yalnız olmadığını hissedecektir. Bu gökkuşağıyla içinde bulunduğumuz stresli durumu biraz renklendirip yeni umutlara ışık saçalım hep beraber. Sizler de çevrenizdeki çocuğu olan yakınlarınıza söyleyerek bize destek olmalarını sağlayabilirsiniz. Bütün çocuklara duyurulur.  Hadi çocuklar gökkuşağı fotoğraflarınızı bekliyoruz” denildi.
Yapılan çalışmalar daha sonra sanal sergi yoluyla yayınlanacak. 
 
Mine Tarım