Vali Orhan Tavlı ve eşi Ayşe Tavlı, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlenen programda öğretmenlerle bir araya geldiler.
 
Deniz Polisevi’nde gerçekleşen programa; Vali Orhan Tavlı ve eşi Ayşe Tavlı, AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Vali Yardımcısı – İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdullah Köklü, İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, Maarif Müfettişleri, Okul Müdürleri, öğretmenler ve aday öğretmenler katıldı.
 
Programda; Vali Orhan Tavlı, AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ve İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz tarafından günün anlam ve önemine ilişkin birer konuşma yapıldı. Öğretmenlerle sohbet ederek bir süre görüşen Vali Orhan Tavlı, AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ve AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, eğitim öğretim yılının huzurlu ve başarılı geçmesi dileklerinde bulunarak, öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladılar.
 

 


Kaynak: Haber Merkezi