Kültür ve Sanat

Çanakkale müziğe doydu!

Çanakkale Belediyesi’nin düzenlediği müzik geceleri kapsamında Özgürlük Parkı’nda ve Barış Kordonu olarak bilinen Yeni Kordon’da her gün konser verildi.

Çanakkale Belediyesi’nin düzenlediği müzik geceleri kapsamında Özgürlük Parkı’nda ve Barış Kordonu olarak bilinen Yeni Kordon’da her gün konser verildi. Birçok farklı sanatçı verdikleri konserler ile vatandaşlara eğlenceli dakikalar yaşattı.
 
Çanakkale Belediyesi tarafından düzenlenen ve sunulan müzik geceleri kapsamında her gece saat 21.00’da başlayan konserler, şehrin üç noktasında farklı sanatçılarla vatandaşlara güzel bir müzik şöleni yaşatıyor. 27 Ağustos Cuma, akşam saatlerinde Yeni Kordon’da konser veren Külüstür grubu orada bulunan vatandaşlara eğlenceli dakikalar yaşattı. Dinledikleri şarkılar ile geçmişe giden insanlar, aynı zamanda şarkılara eşlik ederek geceyi daha da güzelleştirdi. İnsanların aklına kazınmış olan, gençlerin de anne babalarından duyup dinlediği şarkılar ile adeta geçmişe bir yelken açıldı. Müzik geceleri etkinliği kapsamında verilen konserler 28 Ağustos’ta Şenay Lambaoğlu ile Özgürlük Parkı’nda sonlanacak. Bu zorlu dönemde insanlara moral olan mini konserler, biraz da olsa Çanakkale halkının moralini düzeltti ve eğlenmesini sağladı.
 
Hasan Sami Er