Kültür ve Sanat

“2020’DE ÇANAKKALE’DE KONSER VEREBİLİRİM”

Gençlerin sevgilisi ünlü pop şarkıcısı Murat Boz Boğaz Radyo’ya konuk oldu.

Gençlerin sevgilisi ünlü pop şarkıcısı Murat Boz Boğaz Radyo’ya konuk oldu.  Müzik kariyerinde 14 yılı geride bırakan ve üretmeye devam eden başarılı sanatçı Murat Boz yeni şarkısı ‘Can Kenarım’ ile dün saat 10:30’da 95.8 Boğaz FM’de Gülçin Akın’ın canlı bağlantı konuğu oldu.

Boz yeni parçası çıktıktan sonra ilk kez bir yerel radyoya bağlandığını belirterek, olumlu dönüşler aldığını söyledi.

“2020 yılı kendimi müziğime adadığım bir yıl olacak”
Müzik aşkıyla motive olduğunu ve üretmeyi sevdiğini belirten Murat Boz, “2020 yılında taze taze şarkılar gelecek. Bu yıl tamamıyla müziğime adadığım bir yıl olacak. Şu an yeni çıkan şarkım çok iyi gidiyor. Şarkının sözlerini ilk dinlediğimde kalbime dokundu” diye konuştu.
Yaptığı müziğinin kuşaklar arası beğenilmesinin ve tercih edilmesinin büyük bir şans olduğunu kaydeden Boz, “Sevgiyi para verseniz satın alamazsınız” dedi. Çanakkale’ye daha önce çok kez geldiğini, ‘Kardeşim’ filminin çekimleri sırasında da Çanakkale’de bulunduğunu ve Çanakkalelileri çok sevdiğini söyleyen Boz, “Assos’a giderken muhakkak Çanakkale’ye de uğrarım. Köylerini de çok gezdim. Çanakkale insanı bir başka. Çok sıcak ve samimiler.  Çanakkale Belediyesi davet ederse yeni şarkılarla birlikte seve seve, mutlulukla konsere gelirim” ifadelerini kullandı.

Dilvin Altıkardeş