Mucizelerle dolu çarşamba gününden tüm gönül dostlarıma sevgilerimle diyorum.

Sevgili sevgili gönül dostlarım, canlarım etrafımızdaki dünya sürekli hareket ve dönüşüm içinde ve bu dinamik kendi evrimsel yolculuğumuzu da etkiliyor. Gezegenin titreşimi değişiyor, bizi ileriye iten ve yeni gerçekliklere uyum sağlayan bir dalga gibi.

 

Bu enerji değişimi bize zorluklar getirebilir, çünkü eski inançlar ve

Sınırlayıcı kalıpları geride bırakmaya her zaman hazır değiliz. Ancak bu değişime direnmek bize sadece acı ve durgunluk getirir. Etrafımızda akan bu yeni enerjiyi kucaklamak ve almak şart.

 

Bu yeni titreşime açılacak, daha yüksek bir bilinç ve olasılık frekansına uyum sağlıyoruz. Hayattaki amacımızın, tutkularımızın ve arzularımızın daha özgün olduğunun bilincinde olabiliriz.

Seçimlerimizi yeniden düşünmek ve enerjimizi bize gerçek mutluluk ve kişisel tatmin getirecek şeylere yönlendirmek için bir davettir.

 

Bu değişimin bir gecede olmayacağını unutmamak önemlidir.

 

Evrim, zaman, sabır ve öz şefkat gerektiren kademeli bir süreçtir. Hatalar yapmamıza ve onlardan ders çıkarmamız izin verebiliriz, daha fazla kendimizi tanıma ve direnç geliştirebiliriz.

 

Bu yeni enerjiyi kabul ederek ve gezegenin sürekli değişen titreşimiyle birlikte, kendimizi sınırsız büyüme potansiyeline açıyoruz.

Bizi bilinmedik yerlere götüren ama olasılıklar ve keşiflerle dolu bir akıntıda seyahat ediyor gibiyiz.

 

Korku ve direncin gelişme potansiyelinizi kısıtlamasına izin vermeyin. Bu yeni enerjiyi kollarınızı açın ve değişimlere uyum sağlayabilme yeteneğinize güvenin. Bu sürekli hareket eden titreşimin rehberliğine izin ver ve seni bekleyen fırsatlar dünyasını keşfet.

 

Gezegenin titreşimi değişiyor, sizi onunla birlikte gelişmeye itiyor.

 

Bu yeni enerjiyi alın:

Bu değişimle nasıl başa

Çıkacağını seçme gücüne sahip olduğunu unutma. Bu yeni enerjiye açıl, onu hoş karşıla ve gezegenle uyum içinde gelişmene izin ver.

Direndiğimizde, büyümek ve kendimizin daha özgün ve tam versiyonlarına dönüşme fırsatını kaçırıyoruz.

Bu yeni enerjiyi alın  ve önünüzdeki evrimsel  yolculuğu kucaklayın .

Sevgi ve minnetle

Sizi seviyorum ..!

Sizi seviyorum ….,!

Sizi seviyorum …..!