Yaşadığımız çağda, üstelik de arka arkaya gelen negatif olayları sindire sindire yaşamak zorunda kaldığımız bu dönemde çoğu kez umutsuzluğa düşüyoruz ve enerjimiz düşüyor. 

Yaşadığımız çağda, üstelik de arka arkaya gelen negatif olayları sindire sindire yaşamak zorunda kaldığımız bu dönemde çoğu kez umutsuzluğa düşüyoruz ve enerjimiz düşüyor.  Yine de sağlığımıza ve elimizdekilere şükredip yolculuğumuza devam etmeye çalışıyoruz.
İzmir’de yaşanan depremden 65 saat sonra kurtarılan Elif ile  91 saat sonra kurtarılan Ayda bebek umudun adı oldu. Apartmanların yıkılmasından sonra peş peşe mucizeler geldi.  
Pes etmemek gerek bazen…
Mucize insanlar da var, yaşayan… Bunlar imkansızı başarmış isimler. Kimi kalbi olmadan 4 ay yaşadı kimi 47. kattan düşüp koşulara katılıyor. İşte doktorların bile açıklayamadığı tıp mucizeleri…
Mesela bir daha yürüyemez’ denildi ama futbol oynuyor. Domenix Hixon’a, 2009’da geçirdiği kaza sonrası ‘bir daha yürüyemez’ teşhisi konuldu. Ancak Amerikan futbolu oyuncusu Hixton, damarlarına soğuk su pompalanan bir tedavi türüyle futbola geri döndü.
Kopan kafası yerine dikildi. Shannon Malloy'un hikayesi imkansızın diğer adı gibi. Malloy 2007 yılında talihsiz bir trafik kazası geçirdi ve bu kazada kafası koptu. Yaşaması mucize olan kadının kafası tekrar yerine dikildi ve kadın yaşamına devam ediyor.
47. kattan düştü şimdi koşulara katılıyor. Gökdelen temizleyicisi olarak çalışan Alciedes Moreno 47. Kattan düştü. İmkansız gibi görünse de hayatta kalmayı başaran Moreno, şimdi koşulara katılıyor.
2009 yılında geçirdiği trafik kazası Katrina Burgess'in vücudundaki tüm kemiklerin kırılmasına neden oldu. Ancak Burgess titanyum çubuklar sayesinde hayata döndü ve şimdi modellik yapıyor.
4 ay kalbi olmadan yaşadı. D'Zhana Simmons isimli 14 yaşındaki genç kız 4 ay kalp nakli bekledi. Bu ise içinde kalbi olmayan kız, yapay kan pompalarıyla yaşadı.
Acı hissetmiyor. Gaby Gingras'ı diğer çocuklardan ayıran şey CIPA adı verilen bir sinir hastalığıydı. Dünyada sadece 100 kişide görülen bu hastalık Gaby'yi doğuştan acı hissetmemesine sebep olmuştu. Kulağa o kadar kötü gelmese de acısız yaşamak Gaby'nin hayatını olumsuz etkiledi. Kan gelene kadar parmaklarını ısırabiliyor. Gözlerini aşırı kaşırken tek gözünde görme yetisinden oldu. Ailesi kendisine zarar vermemesi için daha sıkı önlemler aldı. Gaby'nin bu dramatik mücadelesi bir belgesele de konu oldu.
Mucizelere inanın…