Esnaf ve Sanatkârlar Odası Birlik Başkanı Ünal Özcan, Esnaf Ve Sanatkârlar Odası Genel Merkezi’nin Ankara’daki toplantıları öncesinde AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan’ı ziyaret etti.

Çanakkale Küçük Sanayi Sitesi’nin taşınması konusunda bilgi alışverişinde bulunduklarını ifade eden Başkan Özcan, “Yeni yerin tahsisi konusunda ön hazırlık olarak resmi birimler ile ilgili yapılması gereken ne çalışma varsa bunlar başlatıldı ve sorunsuz olarak devam ediyor.  Dönem dönem gelinen nokta konusunda bilgilendirme yapacağız. Milletvekili Turan’ın Küçük Sanayi Sitesi’nin taşınması ile ilgili samimi çalışmasını gördüğümde, esnafımız adına çok mutlu oldum, teşkilat adına teşekkür ettim” dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan’ı, Esnaf Ve Sanatkârlar Odası Genel Merkezi’nin Ankara’daki toplantıları öncesinde ziyaret eden Esnaf ve Sanatkârlar Odası Birlik Başkanı Ünal Özcan, “Kentimize yapılan yatırımları ve esnaf ve sanatkârımız için neler yapılabileceğini konuştuk.  Bize zaman ayırdığı için kendisine çok teşekkür ediyoruz.  Genel olarak Çanakkale ve Ezine Küçük Sanayi Sitesi ile Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili çalışma ve gelişmeleri konuştuk.  Çanakkale Küçük Sanayi Sitesi ile ilgili yeni yer belirleme konusunda ilgili bakanlıklar ile tüm görüşmeleri yaptığını ve gerekli talimatların verildiğini ifade etti. Yeni yerin tahsisi konusunda ön hazırlık olarak resmi birimler ile ilgili yapılması gereken ne çalışma varsa bunlar başlatıldı ve sorunsuz olarak devam ediyor.  Dönem dönem gelinen nokta konusunda bilgilendirme yapacağız. Yer konusu çözüldükten sonra süreç çok daha hızlı ilerleyecektir” dedi.

“ŞU ANDA ÇALIŞMALAR SORUNSUZ DEVAM EDİYOR” 
Alanın sanayi sitesine devredilmesi için alt yapı çalışmaları,  ilgili kanundan kaynaklanan mera komisyonunun toplanması gibi çalışmalar var. Ben Milletvekili Turan’a çok teşekkür ediyorum. Kendisi ile bu taşınmanın her aşamasında iletişim halinde olacağız. Milletvekili Turan’ın Küçük Sanayi Sitesi’nin taşınması ile ilgili samimi çalışmasını gördüğümde, esnafımız adına çok mutlu oldum. Çanakkale Valisi Orhan Tavlı da aynı samimi çalışma içerisinde, kendisine de çok teşekkür ediyorum. Bu yer sorunu devlet kademesinde çözülmesi gereken bir sorundu. Bütün adımlar atıldı.  Bu çalışmalar hızlı bir şekilde devam edecek. Şu anda hiçbir sorun yok.  Önümüzdeki süreçte, kentimizdeki tüm meslek odaları ile birlikte yeniden kendisini ziyaret edeceğiz” ifadeleri ile son verdi.

Dilek Akşen