Çanakkale SMMM Odası Başkanı Hüseyin Soykan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Koray Gökalp, Yönetim Kurulu Sekreteri Erhan Karakaş, Yönetim Kurulu Saymanı Özgün Kamar ve Yönetim Kurulu Üyesi Alper Küplü Ata’nın huzuruna çıktılar.
Mesleki toplumsal ve sosyal konularda alışmalar yapan Çanakkale Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Yönetimi yeni döneme Anıtkabir ziyareti ile Ata’nınn huzuruna çıkarak çelenk koydular ve saygı duruşunda bulundular.
Oda Başkanımız Hüseyin Soykan Anıtkabir Özel Defterine aşağıdaki cümleleri not düştü: Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk,  bizler bugün Çanakkale Mali Müşavirler Odası kurulları ve üyeleri olarak, kalbi ve tüm benliğiyle akıl ve bilimin rehberliğini kabul etmiş, fikir ve ilkelerinizi özümsemiş birer mirasçılarınız olarak huzurlarınızdayız. Sorumluluklarımızın bilincindeyiz. En değerli emanetiniz olan Türkiye Cumhuriyetini sonsuza kadar yaşatacak, laik, çağdaş ve muasır medeniyetler seviyesine ulaşmış demokratik bir Türkiye için durmadan yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Aziz hatıran önünde saygıyla eğiliyor, minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz. Ruhun şad olsun.”
 


Kaynak: Haber Merkezi