Park ve Bahçeler Müdürü Göksel Koyuncu, “Tüm bu işlemleri aynı zamanda tasarruf da ederek, hızlı bir şekilde yapmak üzere çalışıyoruz. Kentlilerin alternatif dinlenme noktaları arasında bulunan bu parkımızın oturma grupları önümüzdeki hafta başında yerine konulacak” dedi.
Kentte bulunan park ve bahçelerde yenileme ve iyileştirme çalışmalarına devam eden Çanakkale Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Muammer Aksoy Parkı’nda bulunan bankları da yeniliyor.
 Bir çok parkta çevre düzenlemesi, oyun kumu değişimi, oturma gruplarının yenilenmesi ve revizyonu gibi çalışmalara hızla devam eden Park ve Bahçeler Müdürü Göksel Koyuncu, “Tüm bu işlemleri aynı zamanda tasarruf da ederek, hızlı bir şekilde yapmak üzere çalışıyoruz. Barbaros Mahallesi Küçük Sanayi Sitesi karşısında kalan parkımız, özellikle Cuma günleri pazardan çıkan vatandaşlarımız için uğrak noktası. Burada mevcutta bulunan taşlar ile yeni bir yol yaparak tasarruf da ediyoruz.  Muammer Aksoy Parkı da Cumhuriyet Meydanı hemen arkasında bulunan alternatif bir dinlenme noktası. Buradaki banklarımızı da yeniliyoruz. Önümüzdeki hafta başında yerine koymuş olacağız” dedi.
Altuğ Acer