Orman Genel Müdürlüğünün 180. Kuruluş Yılı Etkinlikleri kapsamında Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü  ile Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen okullar arası resim ve slogan yarışmasında, dereceye giren öğrenciler belli oldu. Çanakkale’de dereceye giren öğrencilere, Bölge Müdürlüğümüzde düzenlenen törenle ödülleri verildi.
 
Ödül törenine Çanakkale Orman Bölge Müdürü Refik Ulusoy, Çanakkale İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Büyük, bölge müdür yardımcıları, işletme müdürleri ve şube müdürleri, öğretmenler, yarışmada dereceye giren öğrenciler, danışman öğretmenleri ve velileri katıldı. Çanakkale Orman Bölge Müdürü Refik Ulusoy, ödül töreninde yaptığı konuşmada; OGM 180. Yılı Resim ve Slogan Yarışmasına katılan tüm öğrencilere, katılım için onları teşvik eden öğretmenlere ve ailelerine teşekkür ederek, “Ormanların bize geçmişten miras değil, gelecek nesillerin emaneti. Ormanların korunması ve geliştirilmesi konusunda en önemli görevin siz gençlere düşüyor” dedi.
 
Daha sonra Orman Genel Müdürlüğünün kuruluşunun 180. Yılı kapsamında Çanakkale ilinde yapılan ilk ve ortaokullarda resim dalında, liseler arasında ise slogan yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.
 
 


Kaynak: Haber Merkezi