Bedrettin Dalan tarafından 1985 yılında kurulan , Atatürk ilke ve devrimleri doğrultusunda, çağdaş ve girişimci nesiller yetiştirmeyi hedefleyen İstek Vakfı Denizli Okulları 2019-2020 Eğitim öğretim yılında Çanakkale’de  faaliyete geçecek.
 
Önceki gün gerçekleştirilen lansman ile anaokulu, ilkokul, ortaokul, Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi alanında eğitim ve öğretimde hizmet verecek olan İstek 1915 Çanakkale Okullarının tanıtımı yapıldı.
İstanbul , Antalya,  İzmir , Aydın, Denizli,  Kocaeli, Yalova ve Lüleburgaz  kampüslerinin ardından Çanakkale’de de bu yıl hizmet verecek olan İstek Okullarının Çanakkale Kampüsü lansmanına  Merkez İstek Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ali İhsan Özyazgan, protokol üyeleri, veliler ve çok sayıda öğrenci katıldı.
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının ardından Okulun müzik bölümü öğrencileri tarafından şarkılar seslendirildi. Ardından İstek Okullarında görev yapan öğretmenler okuldaki aktivite ve başarılı alışmalar hakkında bilgiler verdi. Sunumların ardından düzenlenen dans gösterisinin ardından gerçekleştirilen kurdele kesimi ile hem İstek 1915 Çanakkale Okullarının Çanakkale Kampüsü açılışı, hem de 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılın açılışı gerçekleştirildi. Lansman, düzenlenen kokteylin ardından sona erdi.

Seda Atan