Cumhuriyet Halk Partili Avcılar Belediyesi’nin ayıbını Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan örttü.  Başkan Arslan, Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu’na, “Geyikli için Kepez Belediyesi araçlarımızla hizmetinizdeyiz’ dedi. Başkan Oruçoğlu’da bunu güzel hareket olarak değerlendirerek, “Partilerimiz ayrı olabilir ama bu bakış açısının herkese örnek olması dileğiyle. Teşekkür ediyorum” dedi.
Cumhuriyet Halk Partili Avcılar Belediyesi’, Çanakkale'nin Geyikli Belediyesi 31 Mart seçimlerinde AK Parti'ye geçince 2017 yılında 'kardeş belediye' kapsamında bağışladığı kamyon ve kazıcıyı geri istedi. Kendilerine tam 8 kez yazı gönderildiğini belirten Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu, "Kültürümüzde böyle bir şey yok. Onları kardeşlikten çıkarıyorum. Böyle kardeş olmaz olsun" dedi.
Cumhuriyet Halk Partili Avcılar Belediyesi’nin ayıbını Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan örttü. Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu, “Kepez Belediye Başkanı Birol Aslan Bey ile Balıkesir Kurtdere Güreşleri’nde mola da denk geldik, güzel bir sohbet oldu.  ‘Geyikli için Kepez Belediyesi araçlarımızla hizmetinizdeyiz’, dedi. Bu tavrı bizi çok mutlu etti. Aynı dilekleri biz de kendisine ilettik. Partilerimiz ayrı olabilir ama bu bakış açısının herkese örnek olması dileğiyle. Teşekkür ediyorum” dedi. 

Dilek Akşen