Aikido ve Budo Fedrasyonu’nun 150 sporcusu, 2019 Aikido Yaz kampı Nebi Vural Sensei eğitmenliğinde Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Dardanos Tesisleri’nde kampa geldi. 28 Temmuz 4 Ağustos tarihleri arasındaki kamp süresince sporcular, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nin Spor Salonu’nda antrenman yapacak.
Sporcuların ÇOMÜ Spor Bilimleri Fakültesi’nin Spor Salonunda bugün yaptığı çalışmaları Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat’ta izledi.
Aikido ve Budo Federasyonu Başkanı Tuna Gözel kamp hakkında bilgi verirken; “Bu yıl 7’incisini düzenlediğimiz kamp için Çanakkale’de toplandık. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi işbirliği ile Spor Salonunda antrenmanlarımız devam ediyor. Antrenmanlarımız sabah 7’den akşam saat 19’a kadar sürüyor. Bazı durumlarda gece antrenmanlarımız da oluyor. Kampımızda, Ortadoğu Teknik Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi, Marmara Üniversitesi’nden öğrenciler ve çeşitli meslek gruplarından katılımcılarımız var. Önümüzdeki Onsekiz Martta tekrar buraya gelerek özellikle kadınlara kendilerini savunmak için eğitim vereceğiz” diye konuştu.

Seda Atan